Эти женщины

- Точно женщина за рулем! Где баба – везде пробки, - водій маршрутки коментує на весь салон ймовірну причину ранкової "тянучки" на столичних дорогах.
Чоловіки чомусь полюбляють апелювати гендерною приналежністю. Всі біди, негоди, аварії пояснюють, махнувши рукою: "Жінка!". Мовляв, що з неї візьмеш. Нерідко вставляють цю ремарку ні в тин ні в ворота.
"Дивно, наче жінка, а думки викладаєш так чітко і структуровано", - того ж дня пише у відповідь на моє повідомлення хлопець, який мені подобається.
Кілька місяців тому, коли наші стосунки почали переходити за межу дружби, він запросив мене додому. Аргумент обрав по-дитячому простий і жартівливий – познайомитися із папугою.
" Ти ж жінка, то маєш краще вміти знайти до нього підхід", - казав тоді.
…Іду у справах. Призначили зустріч у кафе. За два дні до того воно якраз переїхало за новою адресою. Запізнююся на півгодини, бо не можу знайти потрібний будинок. Троє знайомих чоловіків, які чекали на мене, вибачають.
"Эти женщины", - резюмують.
Самі жінки теж часто пояснюють свою поведінку лише одним цим словом: "Я ж жінка, мені можна". Універсальна фраза дозволяє вдало виправдатися. Це не раз допомагало загладити гострі кути у сварці, пояснити запізнення, різкі перепади настрою чи незвичні бажання.
Щоправда, знайти правильний підхід до папуги та його власника це так і не допомогло.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі