Депутатам треба хоч іноді вмикати мозок - на вас дивляться люди

Дивлячись на останні модні тенденції серед українських політиків, пропоную на законодавчому рівні офіційно закріпити постанови щодо дрес-коду – надати повну демократію у цьому питанні і відкинути всі стереотипи щодо сорочок, краваток, штанів та піджаків. Це би принаймні узаконило те, що відбувається зараз.

Що не кажіть, але якось несправедливо виходить: військову форму сьогодні шанують не лише колишні військові, а й ті, хто біля цих військових просто кілька хвилин постояв. Особливо це проявляється у наших народних обранців – мають військових форм, так би мовити, до кольору – до вибору: і "піксельки", і "американки", і які ще тільки назви там не придумають. Словом, на кожне нове засідання парламенту – новий її комплект.

А що робити невійськовим обранцям? Думаю, не варто соромитися свого попереднього "земного" життя і не витрачатися на ділові костюми. Нехай лікарі-депутати приходять у законодавчий орган з фонендоскопами та у халатах, будівельники – у "спецівках" та з дрилем у руках замість портфелю, спортсмени – у спортивних костюмах, боксерських рукавичках, плавках та бутсах, а клоуни – у перуках та з накладними червоними носами. Головне, аби не голяка. Хоча такому вже ніхто не здивувався б.

А якщо серйозно, то нашим владоутримувачам раджу трохи взяти себе в руки і подивитися, як виглядають політики європейських країн, де громадяни набагато заможніші, а держава – значно багатша, і брати з них приклад. У наш час потрібно хоча б іноді вмикати мозок – на вас дивляться люди.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі