Paul Magogan
Головна заповідь одна і єдина – любити Господа Ісуса Христа й вірити в нього.
18.04.2015

Держава Антихриста

Україна як країна зі своїми кордонами є частиною світу, а історія українців як окремої нації є частиною всесвітньої історії. Це є просто адекватним сприйняттям реальності. Не треба нікому вважати себе пупом усієї землі.

Історія всесвіту, частиною котрого ми є, має передісторію – народження Сина Божого в якості божественної іпостасі, народження, яке відбулося поза часом і простором.

Син Божий також має ім'я Слова. Син є божественне Слово, оскільки, народжене Отцем Небесним, Слово живе, персоніфіковане, іпостасне, вічне та має ту ж саму сутність з Родителем. Любов між Отцем і Сином воістину безмежна, про що віщав голос з небес: "Ти Син Мій Улюблений, що Я вподобав Його!" (Мар. 1:11)

Наш Бог живий. Він має своє особисте "Я", як особистість Він далеко не байдужий до всього, що відбувається. Нині, як і багато століть тому, в часи подій священної євангельської історії, коли Христос ходив по землі, учив та був розп'ятий, Господь вимагає від людства пошани та виконання Божих заповідей.

Сенс звернення Всевишнього до людства завжди той же самий по суті, особливо що стосується створення всесвіту та Спасіння. Так говорить Господь:

– Словом своїм Я сотворив небо, землю та все інше у світі. Я благословив світ і визначив його майбутнє. Пославши Сина свого до людей, Я відкрив людству шлях до спасіння.

Як ми знаємо зі Святого Писання, людство настільки звикло до темряви гріха, що не прийняло Сина Божого. Нечестиві євреї дійшли аж до того, що розіп'яли народженого у плоті Спасителя Ісуса Христа. За вчинене ними негідників настигла сувора кара.

І нині наш Господь з великим терпінням та милосердям, попри наші гріхи та злочини, звертається до нас:

– Я дав вам найродючішу землю у світі. Я зробив вас великим, численним народом. Ви маєте все, що потрібне для благополуччя. Радійте, дякуйте Богові, прославляйте Творця. Ви, подібно до інших нечестивців, не дякуєте Богові, а живете в гріху та беззаконні, а тому марно сподіваєтеся на краще майбутнє. Ваше майбутнє буде для вас гіршим, аніж теперішній стан, якщо ви не зміните свою поведінку і своє ставлення. На що ви сподіваєтеся? Якщо ви сподіваєтеся на свою силу або свою рідну землю, то все це вас не врятує. Спаситель є один і єдиний, ім'я його Ісус Христос.

Що ж ми, українці, робимо? Живемо в гріху, чинимо насилля та інші злочини, брешемо щодня, ненавидимо ближнього і ще сподіваємося на краще майбутнє.

Образ Антихриста – узагальнений образ, під яким маються на увазі найвпертіші з безбожників, які є безбожниками часто за переконанням, як от атеїсти, агностики, матеріалісти, комуно-соціалісти, анархісти. Влада Антихриста є владою свавілля, беззаконня, анархії.

Чимало з нас служать Антихристу замість того, щоби любити Господа Христа. Iз завзятістю проповідуємо культ землі, грубої сили, любов до земних, примітивних цінностей, роблячи вигляд, що так і повинне бути, що нібито немає ніякого воздаяння за гріхи.

Є два шляхи: або в Україні настане торжество християнських цінностей, або держава перестає існувати. Прообраз майбутнього Пекла, що наближається, ми маємо можливість бачити вже сьогодні.

Доки ще чекатимемо? Рано чи пізно безбожний народ спіткають ще гірші біди. Ще є час змінити нашу долю – час для покаяння, для початку нового життя, для повернення до християнських цінностей.

Антихрист через ненависть до Сина Божого має погану звичку вважати себе кращим за інших. Однак, ми нічим не кращі за інших. Наша країна є частиною всесвіту, створеного Творцем, який висуває вимоги до кожного з нас, і ми мусимо виконувати вимоги щодо правильного способу життя, мислення, поведінки тощо.

Наш Господь Бог дав усім нам чіткі завдання. Це стосується виконання заповідей Христа. Не треба мати ілюзій та покладатися на оманливі уявлення, оскільки вони не принесуть користі. У школі життя й віри лише той, хто послідовно виконує всі завдання, може розраховувати на винагороду у вигляді кращого життя.

Paul Magogan © 2015

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі