Георгій Манчуленко
Народний депутат України II, III, IV скликань. Офіцер повітряно - десантних військ в запасі. Стояв біля витоків Української Гельсінської спілки і Руху на Буковині. Один із засновників Спілки офіцерів України та ГО "Українське козацтво". У лавах КПСС/КПУ не перебував. Розробник більшості законів, що регулюють сферу націонапьної безпеки і оборони. В Законі "Про основи національної безпеки України" вперше запровадив норму про Стратегію національної безпеки. Добився прийняття Закону "Про розвідувальні органи України", який узаконив існування воєнної розвідки та вперше визначив правові норми (на рівні закону, а не підзаконних актів) функціонування всього розвідувального співтовариства України. До Закону "Про боротьбу з тероризмом" вніс новації щодо застосування Збройних Сил України в антитерористчних операціях (без ЗСУ АТО на Донбасі була б неможливою). Розробив Концепцію підвищення ролі високомобільних родів військ (спецпризначення, повітряно-десантних, морської піхоти) та створення Сил спеціальних операцій (закрита тематика, 2001 рік), яка до цього часу практично не реалізована. Здійснив парашутний стрибок на дрейфуючу крижину Північного полюсу, будучи заступником начальника експедиції "Україна - Північний полюс - 2000". Активіст Майдану, на якому діяв і в найтрагічніші київські дні лютого 2014 року. Буковина - мій рідний край, а Київ - серце вічної України, моєї неповторної Батьківщини!
16.04.2015

Кому в Україні весело живеться, або Хто плює на законодавство… Ч. 5.

Корупція продовжує своє бурхливе життя… В центрі і на місцях. Серед великих начальників та серед дрібних начальничків. Всюди! Про це я неодноразово писав (з іронією і сарказмом теж) та інформував багатьох українських високопосадовців. Ось ці свідчення небайдужого. Читайте їх і робіть висновки. Отже:
"Кому в Україні (на Буковині) весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією…",
"Коваль коня кує, а жаба й собі лапу сує…",
"Кому в Україні (на Буковині) весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією… Частина 2 з фото",
"Команда ТАЯ, що на людей чхає…",
"Кому в Україні (на Буковині) весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією… Частина 3 з фото",
"Відмежовуємося від такої політики Президента", або Манчуленко все пам'ятає…",
"Хто обманює підприємців?",
"Кому в Україні (на Буковині) весело живеться, або Хто плює на законодавство про боротьбу з корупцією… Частина 4 з фото",
"Україні – порядну владу і чесних депутатів!",
"Покращувачі життя…",
"Ось так на нас наживаються!",
"Край, де варто жити! Кому?",
"Межигірський "аскет",
"Петро Мельник як дзеркало української влади",
"Актуально!",
"Боротьба і єдність протилежностей…",
"12 "апостолів",
"Листи небайдужого… Або перемога, або наша смерть!",
"Фільтрація, або Таких "правоохоронців" – на мило!",
"Маніфест порядності",
"Лист Президенту України…",
"Лист Голові Служби безпеки України…",
"Тель-Авів – Москва – Київ",
"Лист Голові Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції…",
"Москва – Тель-Авів – Київ",
"По-чорному" і "по-білому!".
Революція Гідності на Майдані перемогла зеківський режим Януковича. На жаль, Революція Гідності не перемогла корупцію. Не перемогла тому, що не провела безжальну, всеосяжну кадрову революцію, іншими словами – люстрацію. Без люстрації не буде кадрового очищення від сміття-непотребу, а без кадрового очищення не буде перемоги над корупцією. Отаке замкнуте коло виходить, розірвати яке може і зобов'язаний український народ, завдяки котрому Революція Гідності увінчалася перемогою, завдяки котрому російська збройна агресія з Криму та Донбасу не перекинулася на решту території України.
Але гібридна (асиметрична) війна з московським окупантом (де-юре – АТО) не повинна відтягувати проведення українським народом кадрової революції.
Для здійснення в Україні ефективних, не бутафорних реформ потрібна єдність українського суспільства. Єдність, а не безпринципність! Різношерстне пристосуванське сміття, не кажучи вже про вчорашніх непримиренних опонентів всього українського, має бути відправлене на смітник історії.
Для успішного руху до демократичних перетворень в Україні потрібна поблажливість у відносинах між українськими людьми. Поблажливість, а не безкарність! Справедливість вимагає, щоб комуністи з КПУ і добрячої частини колишньої КПСС, так звані соціал-демократи з СДПУ(О), зокрема й перефарбовані, регіонали з ПР та інші члени антиукраїнських партій/організацій і позапартійні вороги української державності понесли покарання, як свого часу нацисти та фашисти після Другої світової війни, за антиукраїнську, зрадницьку діяльність на користь російського ворога – окупанта частини української території.
Длля знищення перешкод на шляху оновлення України потрібна люстрація. Люстрація, а не профанація! Всі, хто причетний до формування внутрішньоокупаційного режиму Януковича, мають бути покарані відповідно до ступеня своєї вини. На жаль, цього досі не зроблено, а щодо всіх антидержавників – попередників Януковича й поготів: орієнтовно 90% підпадаючих під люстрацію "діячів" спокійно продовжують працювати на різних посадах у центрі і на місцях, як ні в чому не бувало. Хіба за це загинула Небесна Сотня Майдану та продовжують гинути українські воїни на східному фронті у боротьбі з російським окупантом?!
Для втілення українською владою всіх обіцяних змін потрібна реальна, жорстока боротьба з корупцією, включаючи деолігархізацію, бо олігархи, які почали з'являтися на світ ще при президентстві Л. Кравчука і процвітають досі шляхом масового грабунку українців, – це страшна ракова пухлина України. Реалізація задекларованої боротьби з корупцією, а не імітація! Не мають права до 10% українських громадян наживатися й далі, наче не було Євромайдану, а решта бідувати. Інакше…
Росія – це страшний зовнішній ворог України. Корупція – не менш страшний внутрішній ворог України. Щоб Україна зберегла свою державність, український народ, в союзі з НАТО і ЄС (при майбутньому повноправному членстві в цих організаціях), має дати гідну відсіч та зупинити Росію і перемогти корупцію. Чим швидше буде знищуватися внутрішній ворог, тим легше буде українцям боротися з ворогом зовнішнім. Час – союзник Росії.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі