Українонерозмовні Українці.

З огляду на агресію ворогів проти України, саме так, українонерозмовні, і треба називати Українців, які не використовують Українську мову в своєму житті, як публічному так і в побутовому. Багато українонерозмовних, які себе в Україні називають російськомовними, шаблонно, всі як один, ніби хто їх хтось навчив, завжди запитують у мене :

- А вот что важнее, говорить по Украински или быть гатовым отдать жизнь за Украину, но говорить при этом на русском ?

Відповідаю всім та одразу на Ваше питання. "Важнее" коли Ви і говорите Українською та готові життя своє покласти за Україну. От Ви ВЖЕ зараз принципово розмовляєте в Україні тільки російською мовою, а от чи ВІДДАСТЕ своє життя за ту Україну в скрутний момент її історії, то це ще не відомо, ой як не відомо ...

До речі, щоб Ви знали "русского" язика не існує в природі, є лише "российский язык", держава - "Росся", громадяни - "россияне", мова у них - российская". "русский" та "русского" ніколи та нічого не існувало. То лишень словоблуддя від радянського ідеологічного агітпропу та зомбування.

Оце ще одна пошесть від розумників та повчальників - "мову треба знати" ... Та не вивчав я Українську мову, НІКОЛИ не вивчав. А що, на російськом язику всі щебечуть досконало ? Я прагну до вивчення та вивчаю. І я поважаю людину, яка пробує розмовляти, розмовляє, помиляється, але все одно розмовляє, ніж тих зарозумілих "повчальників" які вишукують "помилки" і не спроможні осягнути написаного, а особливо я не поважаю тих, хто каже, що, "я в савершенстве не знаю Украинскую мову, и чтоб не пазориться буду размовлять па русски".

P.S.

Раджу Вам такий алгоритм для коментарі чи відповіді : прочитав - подумав - постарався зрозуміти, ЩО САМЕ АВТОР НАМАГАЄТЬСЯ своєю писаниною сказати Вам - захотілось коментар написати - прочитав ще раз - подумав - тоді написав. Прислухайтесь до поради, а не пишіть одразу. Автор зануда та провокатор.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі