Покидьки вбивають покидьків, а ми про це цілими днями говоримо ...чому? навіщо?

А про Українців, які своє життя віддали за Україну так собі скромненько і тихенько сказали, поплакали та забули ...

Ну застрелили чергове регіональне лайно какашникова, а потім на одній з центральних вулиць Києва був застрелений якійсь українофоб та ніби то журналіст бузина.

І тут президент ПОПа одразу ж взяв під свій особистий контроль...

Вимагає негайно, прозоро, об'єктивно та швидко ...

А вже скільки "версій" буде розкручуватись різного роду експердами, анал і тиками ... засруть весь інфо-простір ними, лише через те, що одних покидьків застрелили інші покидьки.

Чи то може я такий упереджений та дарма "наїзджаю" на ПОПу, а всі винні у вбивствах Українців на Майдані вже знайдені та засуджені ?

А може ми вже знаємо всіх винуватців вбивства Українців в "котлах" донбасу ? Чи вже винуватці ті засуджені ?

Скоріш за все влада відволікає увагу від своїх антиукраїнських дій. Це єдине пояснення всього ланцюга вбивств, "самовбивств " та "нещасних випадків "

Я ніколи не прощу людей, які своїм "противсіхимством" привели януковичів до влади ... Як можна простити тих, хто своїм бездумним, безмозглим противсіхивством причетні до вбивства Героїв Небесної Сотні ?, вбивства Українців ?.

І навіть якщо вони "визнали свою помилку", та навіть публічно покаялись, то ця помилка дуже і дуже дорого нам коштувала тоді та коштує досі ...

Починають посилатись на думки "авторитетів", які кажуть, що не можна так про вбитих ... не гарно так, прощати треба ... А ви то батькам вбитих Українців скажіть.

Нагадую всім, що пан В.Портников, якого вже стільки років захоплено слухають та довіряють наші громадяни, саме той противсіх, за допомогою якого янукович і прийшов до влади.

Чи варто цілком довіряти людям і надалі, якщо вони допускають такі трагічні помилки ?

Помилятись кожен має право, і прощати ми теж можемо ... але всеж питання моє до Вас таке - чи варто довіряти ПОТІМ тим, хто ВЖЕ зробив помилку ?

На жаль дуже багато людей так і не зрозуміло, що Портников був не журналістом, а саме тим, хто намагався формувати світогляд інших людей. ... журналіст це той, хто лише доносить інформацію до людей, а політик - формує їх свідомість.

З повагою, Ваш О Башта.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі