А що саме заборонили ?

Таке активне волання про "заборону комунізму" авторства провладної коаліції блоку ім. ПОПи + нф ім. АПЯ в парламенті України є не більше, і не менше черговою інформаційною бульбашкою, тому що головною метою того "волання" буде лише відволікання уваги від злиденного рівня життя пересічних Українців, до якого своїм правлінням протягом року і довела та провладна коаліція у врУ на чолі з ПОПом.

Після такого "гучного" голосування у врУ "про заборону", тепер перед нами ще напередодні "пабєди" розіграють та покажуть сценку "про хорошого президента", який щось там осудить та засудить, ще й указік якійсь видасть.

А якщо сказати коротко, то саме цим "воланням" і стартувала чергова щорічна інформаційна балаканина під назвою "пабєда", результатом якої, як завжди до цього, буде лише пусто-порожня балаканина, щоб в чергове, на якійсь час відволікти нашу увагу від головних наших проблем. А пан Порошенко разом з його політ.технологами сподіваються саме цим "дійством" заробити собі трохи "популярності", яку ПОПа так стрімко втрачає серед пересічних Українців своєю діяльністю на посаді президента.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі