Проект Незалежності

За часи Незалежності України було створено багато різних проектів направлених на розвиток патріотизму. Проекти робилися як державою так і громадськими організаціями. Про їх успіх можна судити по різному, багато з них були успішними, багато не дуже, а деякі зазнали повного фіаско. Цікавим та справді успішним проектом стала "Крамниця Патріота".

"Крамниця Патріота" (www.kp.sells.com.ua) – це інтернет-магазин патріотичних товарів. Вона була створена 15 березня 2013 року як інструмент популяризації всього українського та боротьби з антиукраїнським режимом Януковича. "Крамниця Патріота" не є типовим комерційним проектом, а швидше всього нагадує соціальний чи культурно-просвітницький. Увесь прибуток інтернет-магазину вкладається у розширення асортименту товарів, підтримку українських військових та патріотичних ініціатив (фестивалі, конкурси, змагання і т.п.)

"Поштовхом до створення "Крамниці Патріота" стали два цікавих випадки. Перший – коли ми шукали срібні сережки у формі тризубу для нашої подруги і так і не змогли їх знайти, обійшовши усі ювелірні магазини Києва, а другий – коли одного разу зайшли до крамниці з біжутерією й побачили там сережки з прапорами Великої Британії, США, Нідерландів, Франції, але тільки не України. І ми поставили для себе мету – найвродливіші жінки у світі, себто українки, мають носити сережки й інші прикраси з українською символікою, тим самим підкреслюючи свою вроду" – діляться засновники "Крамниці Патріота".

Перший асортимент "Крамниці" був зовсім не великим. Переважно це були сережки, кулони, значки та браслети на патріотичну тематику. Проте з кожним місяцем асортимент збільшується. Сьогодні на сайті розміщено понад 300 найменувань товарів. Речі переважно виготовляються майстрами та дрібними підприємствами з різних куточків України. Причому хибною є думка про те, що всі вони із західної України. Речі, представлені в "Крамниці", виготовляються як на Львівщині так і в Одесі, Донецьку, Харкові та Сумах.

Найпопулярнішими товарами "Крамниці Патріота" є речі з нової колекції стильного патріотичного одягу "Українське – це модно!". Колекція дійсно є сучасною, відповідає вимогам часу та смакам українців. В колекції є футболки, реглани, спортивні костюми, сукні, піджаки та багато ін.

Абсолютним рекордсменом за кількістю проданих екземплярів є "Кулон Тризуб". Його продано вже понад 1000 шт. Також популярними є футболки та кепки з тризубами, чохли для гаджетів та обкладинки на паспорт. Якщо брати гендерний принцип, то жінкам дуже до вподоби срібні сережки з тризубом, а чоловікам краватки з вишивкою.

Сьогодні "Крамниця Патріота" реалізовує ряд соціальних проектів. В основному вони стосуються підтримки української армії та популяризації культури: "Десятинку на армію України", "Благодійна "Криївка", "Фото для армії" та ін. Детальніше про проект та великий асортимент патріотичної продукції можна дізнатися на сайті www.kp.sells.com.ua, а також на офіційних сторінках проекту в соцмережах:

Facebookhttp://www.facebook.com/kramnytsya

Вконтактеhttp://vk.com/kramnytsya

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі