Що вивчається у 5 класі у школі з англійської мови

П'ятий клас особливий для багатьох школярів. Не тільки через те, що він відноситься вже до середньої школи і учні, що вступили до нього, поглядають звисока на тих, хто молодше. Річ у тім, що деякі школи пропускають 4 клас та відразу переводять учнів з третього до п'ятого.

Особливо це відчувається у тих школах, де йде поглиблене вивчення англійської. Оскільки в п'ятому класі школярі знайомляться відразу з декількома часами англійської мови – Present та Past simple, Continuous, Perfect. Не всі одразу спроможні запам'ятати таку кількість нової для себе граматики англійської мови.

У таких випадках на допомогу приходить http://easy-english.com.ua/anglijska-mova-dlya-5-klasu-pidruchnyk-gramatyka-slovnyk/, де розписана граматика для 5 красу, уроки та наведені слова, що школярі мають вивчити у п'ятому класі. Крім того, на тій же сторінці можна скачати підручник для 5 класу з англійської мови у електронному вигляді, щоб його можна було завжди брати з собою, скинувши на планшет або ноутбук.

Тож не втрачайте свої шанси на вивчення граматики у п'ятому класі! За допомогою сучасних можливостей Інтернету, ви можете вивчати правила та робити уроки в онлайн-режимі.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі