Василь Коряк
громадський активіст, екс-мер міста Лубни на Полтавщині. До мерства 28 років працював слідчим міліції, з органів пішов у ранзі майора
21.05.2014

Владу задавила жаба

Вчора увечері сіли з дружиною дивитися новини. Кажу: зараз подивишся, Ахметова сьогодні повинні розхвалити. Заслужив, усе-таки. Переглянули одні-другі-треті новини - ніхто і спасибі Рінату не сказав за те, що вперше підняв народ на Донбасі.

Наша влада, в тому числі, "Батьківщина", "Свобода" почали умнічати, шукати приховані мотиви Ахметова, мовляв, ага, за бізнес злякався, мабуть, це такий у них план з Путіним, щоб потім українцям ножа в спину всадити. Ну чому ми не можемо бути просто вдячними? Цінити те, що не змогли зробити самі?

Троє моїх синів, сусіди, куми підтримують цей вчинок Ріната Ахметова. Дзвонять знайомі — те саме. Середній клас розуміє більше, ніж наша верхівка. Влада навіть носа свого не показала в Донецьку чи Луганську. Хоча після вчорашньої акції Ахметова, мали б туди поїхати, домовитися та дотиснути Схід. Але ж ні, шукають підводні течії!

Вони не усвідомили, що трапилося. ВІДБУВСЯ ПЕРЕЛОМ! Працівники, які отримували на підприємствах Ахметова зарплату, і яким особливого діла не було до терористів та сепаратистів, все-таки показали вчора, що їм не все одно. У Краматорську жінки почали кричати: "Сепаратисти, вон! Нам і без вас нормально жилося".

Думаю, така позиці влади має свою причину. Це заздрість. Бо нічого самі не змогли зробити.

Поведінка влади може відвернути Ахметова від України. Надіюся, він - людина невеликих образ. Розуміє, що так, як він, думають мільйони. Оцінимо його дії років через 10-15. А наші політичні пігмеї, які по 20 років у політиці, ще не доросли до цього.

Владо! Поїдьте на Донбас, походіть там, і СПРОБУЙТЕ ЗРОБИТИ ХОЧ ЩОСЬ! Покажіть мужність і громадянську позицію, а потім судіть інших.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі