Павло Жебрівський
Голова політичної партії Українська Платформа Собор, народний депутат України IV, V, VI скликань.
14.04.2014
2

Завтра буде пізно!

На Сході України, і в першу чергу на Донбасі, відбувається агресія з боку Російської Федерації як через диверсійні групи ГРУ і спецназу, так і шляхом діяльності легалізованої агентурної мережі Росії на теренах нашої країни.

Час, коли потрібно було проводити перемовини із протестувальниками сплив. Переговори можна проводити тільки з тими, хто виступає за свої права та свободи під жовто-блакитним державним прапором України. Ті, хто протестує під прапором ворожої держави – є злочинцями і, як мінімум, підлягають арешту.

Вчорашня заява лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко про подальше ведення переговорів із сепаратистами – це ніщо інше, як продовження "кримського сценарію" по здачі наступної частини території України. Дана теза є шкідливою, якщо не сказати злочинною по відношенню до української державності.

Що робити?

  1. Антитерористичний центр України, який нарешті очолив Василь Крутов – легенда "Альфи", має провести справжню антитерористичну операцію по знешкодженню терористів, іноземців та їхніх найманців в Слов'янську, Луганську, Горлівці, Краматорську, Макіївці, Єнакієвому та Донецьку.
  2. Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова необхідно негайно відправити у відставку. На цю посаду потрібно призначити людину, яка розуміє що таке міліція, і її завдання. Людину, яку знають та поважають у правоохоронних органах.
  3. Необхідно терміново змінити всіх керівників обласних, районних та міських управлінь міліції в Харкові, Донецьку та Луганську на міліціонерів-патріотів України, які не працювали при режимі Януковича і які не є наближеними до бізнес-структур Партії регіонів та "Сім'ї". Поступово потрібно змінювати склад міліції на людей, для яких Україна є їхньою Батьківщиною. Мається на увазі – тих майорів – полковників, які раніше подали рапорти про відставку, не бажаючи ставати елементами корупції та обслуговуючим персоналом для бізнес-структур "регіоналів" та антиукраїнських сил.

І наостанок: вкрай важливо розпочати інформаційно-патріотичну пропаганду на теренах східних областей. Призначеній місцевій виконавчій владі – забезпечити охорону проукраїнських мітингів та зібрань. Зволікання – смерті подібне! Допомагати нам будуть тільки тоді, коли ми самотужки покажемо здатність до ефективного спротиву та перехопимо ініціативу до своїх рук.

Запрошую читачів до дискусії на мою сторінці у Facebook.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі