Павло Жебрівський
Голова політичної партії Українська Платформа Собор, народний депутат України IV, V, VI скликань.
28.07.2014

Війна за душі і серця жителів Донбасу і Криму

Йде війна, і останніми днями тішить успіхами очищення території Донбасу від кацапської нечисті. Але багато суму із приводу загиблих і поранених Українців… Яким не байдуже до своєї Вітчизни, які усвідомлюють, що вони є заслоном цивілізованої Європи від оскаженілих угоро-фінських племен, які вирішили вивищитись над людьми 21-го сторіччя, в нестримному бажанні привнести п'янство і безлад на територію як мінімум Європи.

Україна сьогодні – це той Рубікон, який угро-фінським племенам не здолати! Проте, є одне але: не було б такої лютої війни, такого вбивства невинних людей, якби українська влада протягом 23 років не залишила Крим і Донбас на поталу бандитам з 90-х, які нині стали олігархами. Не призначала б їхніх ставлеників на найвищі посади, а привносила б українську ментальність на східні та південні креса України.

Думаю, пройде максимум місяць, і територію Донбасу буде очищено. Безумовно, доведеться докласти більше часу і розуму для звільнення Криму. Проте це тільки бій, а не виграна війна за душі і серця жителів Донбасу і Криму. Українській владі вже сьогодні потрібно провести аналіз причин, які спонукали деякий відсоток людей підтримувати "рашизм" на території України.

Однією із цих причин є шалений патерналізм, який буяє на східних кресах та в Криму. Працьовиті люди не готові брати відповідальність за своє життя на себе. Вони хочуть "царя", "хазяїна", "старшого", який би їх карав і милував навзаєм даючи дещицю мирських благ.

На звільнених територіях мають працювати на державних посадах подвижники, які б формували громадянське суспільство, нищили "совок" в душах і головах східних українців.

Багато сьогодні говориться про зіткнення цивілізацій демократичного Заходу та совково-азійського Сходу. І як раз ця лінія розлому проходить через схід і південь України. Без нормальних адміністрацій, не місцевих "князьків", а достатньо потужних особистостей - в першу чергу із центральної України – неможливо цей цивілізаційний розлом перенести на територію Московії.

Сьогодні луганчани та донеччани мені розповідають про те, що на звільнених територіях повернулися ті ж самі "мєнти", прокурори і судді з кришуванням наркодилерів, проституції та з тими ж самими старими методами хабарницької роботи. Без ламання корумпованої судово-правоохоронної системи на Донбасі здійснити зрушення в бік європейськості Донбасу не можливо. І тут потрібна не тільки потужна інформаційно-пропагандистська робота, а, в першу чергу, змінена, нормальна система органів державного управління та судово-правоохоронної системи.

Перемога буде лише тоді, коли жителі східних та південних крес України побачать, що демократія – це свобода, і вона є запорукою в тому числі і їхніх матеріальних благ.

Тобто, війна сьогодні йде по 2-м напрямкам:

  1. власне військові дії;
  2. зміна системи управління та викорінення "совка" зі свідомості жителів східної та піденної України.

Перемога точно буде за нами, якщо влада це усвідомить і зробить правильні висновки!

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі