Annaleto
Воля — это то, что заставляет тебя побеждать, когда твой рассудок говорит тебе, что ты повержен.
27.03.2014
2

Україна - це Європа?

Те, що зараз масово валять пам'ятники Леніну це вже справа принципу і це продовжуватимуть робити по всій Україні. Пам'ятник для більшості зараз - уособлення диктатора, народного ката, який не повинен стояти в кожному місті тієї незалежної України, яку вс ітак хочуть бачити.

Історію ми знаємо ту, яку вигудно аби ми знали, основна маса вірить туманним та примарним фактам. А це вже стадність. Є одна хороша фраза, що той народ, який не знає своєї історії - не побудує свого майбутнього. Круто, але відкрию секрет: люди майже ніколи не вчаться на своїх помилках. Граблі, вони ж такі рідні...

Але з іншого боку, все ж таки щось та й відкладеться...

Ми для політиків м'ясо, просто пішаки, яких легко прибрати, якщо треба. Радує лише те, що у свідомості багатьох українців щось змінилось, змінилось відношення до країни, є якась надія побудувати самим щось краще. Зараз кожен почне з себе, почне думати - запуститься механізм. Якщо ні - все так і лишиться на місці. Дуже важко змінити систему, але це реально. Для того, щоб була стабільність, потрібно постійно тяжко працювати, і це треба усвідомити. Звісно краще обійти закон, але ж Україна - це Європа...?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі