Рінат Ковбасюк
голова Криворізької міської організації УНП, представник прес-служби ОУН громадська ініціатива "Україна Дипломатична"
19.03.2014

Випробування Росією

Сьогоднішні дії Російської Федерації в Криму, особисто мене зовсім не здивували, всі ми добре пам"ятаємо російські чи то ж бо радянські танки( зміст один той самий),в Угорщині 1956 р. та Чехословаччині 1968 р.

Як і український Євромайдан, повстання в Будапешті почалося восени, щоправда дещо раніше,а саме 23 жовтня 1956 р.,як і в будь-якій цивілізованій країні, першоприхідцями угорської революції стали студенти,до яких долучилась угорська інтелегенція...Згадуючи угорських студентів ,відразу починаю проводити паралелі зі студентими українськими,які стали локомотивом початків української революції, щоправда, і не були бойовим крилом,на відміну від своїх угорських колег. Як і в Україні, в Угорщині була своя п"ята колона в особі прокомуністичних маріонеток і звичайно ж радянські війська, зовсім не окуповували Угорщині, а приходили з суто "визвольной" місією на проханням "патріотів" Угорщини.

Як наслідок тисячі загиблих угорських громадян, 200 тися біженців і мільйони угорських громадян,які ненавиділи радянську дійсність,що їм нав"язали російські окупанти. Прояв до свободи угорського народу,був придушений в зародку, в країні на довгі роки запанував кривавий комуністичний режим. Внаслідок радянської інтервенції до Угорщини, СРСР позбувся частини своїх прихильників, які щиро вірили в комуністичнє майбутнє своїх країн, остаточно розвіявши ілюзії.

В таких ілюзіях зараз перебуває населення Криму,їм здається,що повернувся Радянський Союз і бажана ковбаса по 3.20, але ковбаса не повернеться, адже навіть комуністичний Китай грає за ринковими правилами, хай навіть і частково...

Крим має всі шанси стати Абхазією, Придністров"ям чи черговим Карабахом,але стати перлиною Чорного моря стати не зможе...Обіцяти Кремль вміє,а от виконувати -ні!!! Достатньо подивитись сьогодні на Абхазію, а особливо на її економіку і нав виконання російських обіцянок ,що їм давали Абхазії путінська Росія.Я думаю ці фото найкраще ілюструють стан абхазької економіки:

Чи хочуть кримчани такого майбутнього, питання риторичне?

На відміну з ситуацією з вторгенням до Угорщини 1956, Москва у випадку з Україною,друзів практично не знайшла, за винятком Казахстану, Росію ніхто не підтримав. Радбез ООН, за виключенням самої Росії засудив вторгнення російських військ до Криму. G8 практично вже виключила РФ зі свого складу, ключові країни світу потрошку готуються до санкцій відносно Кремля.Тож велкам Раша до когорти пхеньянів-тегеранів....Тим більше,коли Захід використає весь механізм потуг економічних санкцій, кремлівському керівництву буде вже не до Криму...і тоді кримчани відчують усе блаженство російського буття.

І цей сценарій,я зображую без військових дій, це мається на увазі,що Україна добровільно віддасть Крим РФ, але наврядчи це станеться, якщо навіть офіційний Київ відмовиться від кримських територій, наврядчи наші громадяни будуть сидіти склавши руки та й кримські татари нікуди не ділися...Ну, а що буде тоді, навіть не хочеться думати...

З повагою, Рінат Ковбасюк

громадська ініціатива "Україна Дипломатична"

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі