Рінат Ковбасюк
голова Криворізької міської організації УНП, представник прес-служби ОУН громадська ініціатива "Україна Дипломатична"
25.04.2013
15

Час "Галичини" настав!!!

Як вже відомо багатьом патріотам  Кривбасу,патріотична громада міста ,буде святкувати  70-ти річчя від дня заснування української дивізії "Галичина".Публічний захід  ,пов"язаний з дивізією ,буде проводитись вперше не тільки в  Кривому Розі,а й  взагалі на сході України!!!

Вже сьогодні ми чуємо заяви кабінетних клерків,лібералів та  інших  політичних одобрянців,що мовляв,наче і наші хлопці, наче й за Україну воювали та бачте не на часі це ,ще треба почекати.

Чекати? На 23-ому році незалежності ? Чого чекати? Доки українофоби й далі будуть топтатись по нашій національній  гідності і вказувати нам українцям, кого вважати героями,а кого ні? Чи може чекати коли  вчергове  нам виділятимуть    резервації  у занедбаних бібліотеках,  аби ми тільки не виходили на вулицю,не вшановували  наших героїв  і тим самим не залучали нових прихильників!!! Адже  влада добре розуміє ,що будь-який креативний захід ,дає притік нових сил до націоналістичного руху  і  не важливо ,до якої потім   патріотичної партії чи то організації   ці люди підуть ,головне ,що вони приєднались  до своєї кровно-духовної спільноти!!!

Тож мабуть прийшов  час скидати з себе  ярмо окупантської свідомості і підніматись на протест  проти національного і соціального гноблення ,як і 70 –т  років  тому  піднялись  ці молоді хлопці  з  дивізії "Галичини ''. Коли вони вступали  до дивізії,вони не думали,що про них  будуть говорити  нащадки гебістів,комуністів та іншої навалочі ,але я на 100% впевнений для  них  є ,була і буде важливою думка ,що про них думатимуть  їхні нащадки!!! Тому наше завдання не дати згаснути історичній пам"яті  про жертовність  дивізійників в ім"я  української справи...Адже цей марш буде тестом  на національну стійкість  не тільки для патріотичної громади Кривбасу ,а  й для всього  Сходу України!!! Якщо інші побачать, що це можливо  не тільки у Львові ,а й в Кривому Розі ,то вже наступного  року такі марші пройдуть в інших містах  Східної України!!!

Тому на нас  з вами лежить велика відповідальність перед Україною!!!!

Незалежно від  того з якими випробуваннями  ми зіткнемось  під час даного заходу,наше завдання  гідно вистояти під час можливих  провокацій і не дати українофобським елементам міста  зірвати його , а в разі   потреби  дати належну відсіч ворогові!!!

Адже як говорив  прем"єр  Британії  Вінстон Черчіль "Москва  рідко розуміє мову  документів ,здебільшого їй зрозуміла мова артилерії"

Тож  не дамо кремлівським зайдам жодного  шансу!!!!

МОБІЛІЗАЦІЯ  ЗАРАДИ  НАЦІї!!!

28 квітня,неділя , 15.00, збираємось   біля кінотеатру " Сучасник" (97 квартал)  І не запізнюємось, в кого є вишиванка обов"яково одягаємо , в кого немає  теж раді  бачити!!!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Тел:0974031563

06773292226

0950896358

Сайт: chirgadze.livejournal.com

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі