Астрологічний аналіз, або "Олежик-скорпіон"

Наближаються часи агітації та обіцянок про покращення життя, покарання винних, запровадження так званого "пакету Кінаха" із підвищенням соціальних виплат. Незважаючи на нестабільну ситуацію в країні, передвиборчі змагання за пост Президента України вже почалися.Не буду вдаватися до аналізу кваліфікації, досвіду, таланту кандидатів, - це зроблять всі серйозні видання та канали, до того ж неодноразово. Проте наважусь на дещо незвичну аналітику з огляду на астрологічні портрети політиків.

Один з головних претендентів на перемогу, Петро Порошенко, народився під знаком Терези, тобто кардинальним повітряним знаком. Народжений 26 вересня, а отже, під впливом Венери, Петро Олексійович, має бути ніжною, мрійливою, доброзичливою людиною. Терезам притаманне надприроднє відчуття часу, жага до справедливості та колективізм, що безумовно стане в нагоді на посаді Президента України.

Ще одним представником знаку Терези є Дмитро Ярош, лідер Правого сектору, який нещодавно заявив про намір брати участь у цьогорічних виборах. Як і Петро Порошенко, Дмитро Анатолійович народився під впливом Венери. Характерно, що Терези легко й невимушено віддають накази, що власне продемонстрував Д, Ярош під час революції в Україні.

Віталій Кличко, народжений під кардинальним знаком Рак стихії вода, а також під впливом Луни, - мрійливий, неспокійний та чутливий. Як правило, Раки мають гарний інтелект та неймовірну пам'ять, можливо, Віталій Володимирович ще покаже себе у цьому напрямі. Жоден із знаків зодіаку так не сумує за Батьківщиною, як Рак, щоправда попередній Президент, В. Янукович, який теж є Раком, спростовує дану характеристику своїм перебуванням у РФ.

Єдина жінка-кандидат Юлія Тимошенко представляє мутабельний знак стихії вогню – Стрілець. Стрільці турбуються про положення в суспільстві, хочуть справляти враження, і щоб це враження було надовго, переважно у формі внеску людству. Народжені під впливом Меркурія, зазвичай, натури рішучі й незалежні, тому часто їм вдається досягти бажаного і залишити свій слід на землі. Нагадаю, що Йосип Сталін народився саме під цим знаком.

Один з найнеординарніших кандидатів у Президенти Олег Ляшко, як і Юлія Володимирівна, - Стрілець, але народжений під впливом Луни. Тому має багату уяву та фантазію, а також мінливий настрій. Серед Стрільців дуже часто зустрічаються "наймані партнери", проте чи власні вила нам демонструє Олег Валерійович, а чи даровані, дізнаємось згодом.

Найпідступнішим знаком зодіаку вважається Скорпіон, постійний знак стихії вода. Олег Тягнибок, лідер патріотичої партії ВО "Свобода", є представником саме цього знаку. Скорпіон завжди знає чого хоче, задоволений собою, незважаючи на будь-які обставини. Суть цієї натури – рішучість. А народжені під впливом Сонця особливо сильні, пристрасні та ініціативні, проте, незважаючи на гучні гасла, під час революції Олег Ярославович проявив себе не надто рішуче, адже не був помічений на жодній з барикад навіть у мирні періоди.

Сергій Тігіпко, висуванець від Партії регіонів, - Водолій, постійний повітряний знак. Представники цього знаку часто роблять приємне, але в основному самі собі. Не хочуть бути схожими на будь-кого, але хочуть, щоб їх усі любили, хочуть бути вільними від тягаря матеріального світу, але прагнуть влади, положення, престижу. Народжені під впливом Луни - натури стримані, скромні, чутливі, непохитні. Свою "непохитність" Сергій Леонідович вже проявив, перебігаючи із власної партії у лави іншої.

Під тим самим знаком народився Михайло Добкін, представник тієї ж Партії регіонів. Особливий вплив на нього має Венера, тому натура його мала б бути сором'язливою й делікатною, меланхолійною і витонченою в любові. Можливо, М.Добкін ховає свою витонченість, а тексти йому просто пише хтось інший. Чи матиме нагоду політик все ж взяти участь у виборах досі невідомо, адже Михайло Маркович нині затриманий міліцією за звинуваченням в посяганні на територіальну цілісність країни. Та й грошей йому, мабуть, ніхто не дав би.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі