Тарас Токар
ініціатор створення (author created) Світової інтернет-спільноти українців "Україна - Ukraine", громадський активіст, блогер.
15.11.2013

Державна установа просить Генерального прокурора розібратися з Держказначейством

Голова Полтавського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Віктор Токар офіційно звернувся до Генерального прокурора України Віктора Пшонки.

На фото: Віктор Пшонка, Генеральний прокурор України.

Протягом 2013 року Головним управлінням Державної казначейської служби в Полтавській області постійно проводяться затримки у проплатах платіжних доручень Фонду в межах від 700 тис.грн. до 1 млн.грн.   Повідомляємо, що станом на 13 листопада 2013 року Головним управлінням Державної казначейської служби в Полтавській області неоплачено фінансових зобов'язань, поданих Обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі на загальну суму 1 млн. 238,8 тис. грн. бюджетних коштів, з них по спеціальному фонду Держбюджету на суму 691,8 тисяч гривень, по загальному і спеціальному фондах місцевих бюджетів – на суму 547 тис.грн.

Дії казначейства наносять значну шкоду сільським забудовникам Полтавщини, які напередодні зими не можуть отримати пільгові кредити на придбання та будівництво житла, передбачених Указом Президента України від 27 березня 1998 р. N 222 "Про заходи щодо підтримки індивідуального  житлового будівництва на селі".

Фонд просить Генерального прокурора вжити заходів в інтересах держави щодо виконання органами держказначейства вищезазначених фінансових зобов'язань.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі