Закликала киян бойкотувати владу і вимагати відставки Попова та Київради

Влада, як завжди, працює проти громади і робить все можливе, щоб уникнути демократії. Ми обурені злочинною байдужістю голови КМДА О.Попова до самоврядування, адже саме він не дав провести збори киян в приміщенні Київради 2 жовтня 2013 року. Саме тому ми вимагаємо від голови КМДА О.Попова скласти повноваження як чиновника, який виступає проти інтересів киян. Припинити бути ляльководом більшості імені себе в Київраді і не заважати розбудовувати у місті демократичну піраміду влади.

Фракція "БЮТ-Батьківщина" переконана, що у відставку повинна подати і Київрада. Як тільки нинішня влада піде геть, будуть проведені вибори і до влади прийде нова Київрада і новий мер, ми одразу ж відчуємо залежність депутатів від громади. Залежність законотворців від їх виборців. І тоді нарешті київська влада запрацює не в інтересах Президента, а в інтересах киян.

Закликала киян виявляти послідовність у ставленні до влади та поставити інтереси міста і громади вище за свої власні. Прийти завтра під стіни Київради та бойкотувати проведення нелегітимної сесії Київради! А також присікати кожну спробу нинішньої злочинної влади узурпувати повноваження.

Одним з ключових днів має стати завтрашній день – проведення нелегітимної сесії Київради. Я запевняю Вас у тому, що фракція "БЮТ- Батьківщина" у Київраді не буде реєструватися  і не голосуватиме за жодне з винесених на цю сесію питання. За вами ж вибір – ви на стороні демократії, чи пасивно підтримуєте Попова?!

Як повідомлялося, київська влада відмовила, на моє звернення, у проведенні 2 жовтня 2013 року загальних зборів киян у приміщенні Київради. За словами чиновників, актова зала, в якій планувалося провести збори, не пристосована до таких заходів. Ця відповідь була б смішною, якби не була офіційною причиною відмови. Адже всім відомо, що у цій залі постійно проводяться різноманітні аналогічні заходи: зустрічі делегацій, апаратні наради, нагородження, святкування тощо.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі