Ідеальна країна для бидла

...Всесвіт таки повернеться до вас дупою

Розкішні умови для зародження і культивування бидла має наша країна. Влада створює для нього комфортне середовище, правоохоронні органи його ревно оберігають, а ми ще й удобрюємо все те своїм страхом чи байдужістю.

Країна Мрій, окрім усього гарного, світлого і позитивного, має багато організаційних моментів, які такими важко назвати. Усе б нічого, якби не бидло, яке суттєво ускладнювало "запуск" фестивалю


Власник цього авто (одружений чоловік, батько трьох дітей) умудрився припаркуватися на території майбутнього книжкового ярмарку так, що неможливо було розставити намети для видавців, мешканці сусіднього будинку не могли пройти через алейку, а організатори змушені були носити обладнання через тридев'ять земель. З вини одного "розумного" годинна робота затягнулася на цілу ніч.
і псувало настрій.

Ось цьому також закони не писані — припаркувався на території музею ВВВ. Паркування там заборонене, а такі, як він, просто розсувають турнікети, вмикають на всю гучність музику майже о дванадцятій ночі і почуваються господарями. Довелося зіпсувати їм відпочинок і таки спровадити подалі. Таких "особливих", яким усе можна, які нічого не бояться, за три дні побачиш стільки, що у звичайному ритмі життя і за 3 місяці не набереться.

Але...

Скільки б ви не зривали сигнальну стрічку, знайте, — у мене завжди з собою є кілька запасних мотків. Зірвете попередження, що паркування заборонено, нічого, я поклею ще 100. Залишите пляшки та інше сміття біля сцени, так, я приберу.

І я зовсім не зла, просто щиро вірю, що колись Всесвіт таки повернеться до вас дупою. А ви так і не зрозумієте чому.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі