Скільки коштує мітинг опозиції?

Чого ми ходимо на мітинги? Жодного разу не була активістом чи звичайним учасником акцій протесту, лише в статусі кореспондента. тоді активістів все питалася чого вони туди прийшли. Всі, як в один голос завчено кажуть: "За справедливість, незадоволені нинішньою владою! Вірять у краще життя!". А дехто каже — заради цікавості, подивитися на тих, кого бачуть лише по телевізору...

І лише одиниці зізнаються, що їм платять аби вони помахали прапором чи приходять лише для масовки.

Регіоналка Ганна Герман називає мітинги бізнесом лідерів політичних сил. На її думку, платні акції протесту руйнують свідомість людей. Лідери перетворюють людей в маріонеток і рабів політичних амбіцій. Сказала, що мітинги опозиції ніякого результату не дадуть. Мовляв, вони мають замало грошей, щоб привести багато людей або не хочуть дати забагато грошей.

"Вбиває віру, що можна домовитися по іншому. Гадаю, це призведе до плачевних наслідків. Якщо Україна знищить парламентаризм, це перший крок до розвалу України, як держави. Її розхапають по шматках. Її розірвуть і на тому скінчиться українська державність. Чи не розуміють ті, хто це робить чи сліпі і тупі чи не здатні мислити стратегічно, я не знаю" - зазначила вона.

На один з мітингів у Києві проти "закону про мову" мене запросив мій давній знайомий, який дуже рідко, хіба що через хворобу може пропустити якісь протести під владними структурами. Я ж відмовилася. Причин для того можу знайти безліч. Тоді кожен з нас розповів про своє життя за останні три роки.

Все-таки мітинги чи розмови про нього об'єднують людей. Але в моєму випадку все закінчилося телефонною розмовою, бо завтра і післязавтра чи через тиждень-місяць-рік мені дитина скаже: "Я хочу їсточки", "що мені вдягнутися, взутися". Завтра-післязавтра Янукович, Тимошенко чи Яценюк його не одягне і не нагодує. Вони не будуть марнувати час на мене і на чужих дітей, їм треба розвивати свій бізнес.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі