Андрiй Степаненко
Кажуть, що краща робота - це високооплачуване хобі. Я знайшов свою кращу роботу й тепер насолоджуюсь її результатами.
04.12.2012
1

Суд з банком – жарти у "Твіттері" та... на парканах

Керівництво одного з провідних банків оголосило про звільнення свого співробітника, що невдало пожартував у "Твіттері". Ви здивовані? Тоді читайте уважно...

Керівництво провідного російського банку дійсно оголосило про звільнення свого співробітника, що дуже полюбляв незвичайні жарти над потенційними клієнтами у соціальних мережах.

Мова йде про скандал, що днями розгорівся в Ощадбанку Росії, після того, як один з його співробітників опублікував на своїй сторінці в "Твіттері" напис  "Народний лайфхак: якщо на стіні крейдою написати "Ощадбанк", те відразу вишикується черга з 30 пенсіонерок. Хто пробував? Працює?" – з відповідною картинкою.

Після того, як автор цього повідомлення був викритий службою безпеки банку (думаємо, у цьому допомогло те, що він розмістив фатальний для себе пост із робочого комп'ютера), його було відразу ж звільнено з роботи.

При цьому заступник глави правління Ощадбанку Росії у своєму офіційному листі принесла вибачення всім пенсіонерам країни й завірила, що його позиція стосовно   них "завжди була й буде самою шанобливою".

Ми не випадково акцентували увагу на оперативну реакцію саме російського банку на некоректне поводження своїх співробітників. В Україні, на жаль, подібне навряд чи можна представити - навіть у віддаленій перспективі. Причому, не стомлюючи себе грамотною роботою з позичальниками й вкладниками в соціальних мережах, українські банки пишуть свої повідомлення прямо на... парканах!

Так, наприклад, один із клієнтів компанії "Гранд Iншур" нещодавно повідомив нам, що заповзятливі співробітники Приват-банку написали на заборі про те, що цей громадянин (далі значилося ім'я й прізвище) заборгував банку певну суму.

Оригінальний спосіб стягнення заборгованості, чи ж не правда? Цікаво, як на це явне порушення прав позичальника відреагує український суд (самий справедливий у світі)?

...И ще, хотілося б довідатися, як відреагують наші співгромадяни, побачивши на паркані напис, ну скажемо – Приват-банк? Принаймні – які епітети й порівняння вони до того допишуть...

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі