Зануритись у музичні 60-ті

У четвер, 16 листопада, в столичному Центрі сучасного мистецтва М17 відкрилася виставка фотографій гамбурзького фотографа Астрід Кірхер. Ця колекція фотографій присвячена творчості групи The Beatles, відомої з 60-х років ХХ століття, музична спадщина яких вводить слухача в хвилююче тримтіння і до сьогоднішнього дня.


"Шістдесяті. Епоха шпильок, міні-спідниць і пластинок на ребрах. Багато чого, що увійшло в моду, так і залишилося в ній донині. Символ епохи - строгі костюми, стрижки "горщики", натовпи збожеволілих фанаток і зароджується рок-н-рол ", - описувала той час сама Астрід Кірхер.
Колекція складається з 50 фотографій ранньої творчості групи The Beatles. Як підмічає ЦСМ М17, серед показаних фотографій є і унікальні, що не виставлялися раніше, знімки.


"Астрід Кірхер своєю камерою спіймала зародження переломного молодіжного руху в особі The Beatles, стала їх подругою і помічником. Саме вона відобразила той момент переходу учасників ліверпульського бенду з невідомості до зоряної слави, з інфантильності до мудрості, з молодих хлопців у чоловіків. Опинившись у потрібний час у потрібному місці, вони спільно творили історію чарівної епохи ", - говорять в М17.
Якщо ж говорити про поєднання галереї з виставленими роботами, то тут Посольство Федеративної Республіки Німеччина потрапило просто в "яблучко". Просторе приміщення з білими стінами, на яких висять чорно-білі фотографії - саме те, що очікуєш побачити йдучи на цю виставку. На тлі грає музика "бітлів".


Фотографії Астрід Кірхер можна подивитися до 12-го грудня в Центрі сучасного мистецтва М17, що знаходиться за адресою вул. Горького 102-104. У будь-який день, крім понеділка. Вхід вільний.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі