Партія регіонів програла 10 областей за два роки

За інформацією сайту ЦВК, Партія регіонів отримала більше своїх політичних конкурентів лише в десяти областях.

Мова йде не про одномандатні округи, а про загальнодержавний. І щоб там не казали про "покращання", "стабільність" чи "добробут", але українцями вони не так "смакують", як це малювали партійні спікери.

Якщо згадати прислівя про те, що є істина, є хиба, а є статистика, то, у даному випадку, остання говорить красномовно й переконливо. Провладна партія втратила десять адміністративно-територіальних одиниць порівняно з місцевими виборами 2010 року.

Тому то, кому там "достеменно відомо", що Партія регіонів перемогла, і наскільки "це очевидно для всіх", як це заявляв Микола Азаров - це навіть не цікаво. Більше того, навіть не цікаво те, що з неабияким завзяттям намагаються цю "чесну", "прозору", "демократичну" "перемогу" донести окремі політтехнологи до тих "незбагнувших" про неї "одиниць".

Якщо порівняємо результати на виборчих мапах областей України за 2010 рік та цьогоріч, ми пересвідчуємося, що Обєднана опозиція "Батьківщина" відіграла не лише столицю, але й область. Крім того, Чернігівську, Сумську, Вінницьку, Житомирську, Хмельницьку, Чернівецьку, Кіровоградську, Полтавську, у яких вона два роки тому отримала меншість у місцевих радах.

Крім того, не слід забувати й про те, що це не лише економічне підгрунтя сьогоднішнього вибору українця, але ідеологічне. Суттєво покращилися результати ВО "Свобода" у всіх областях.

А тим, хто дорікає, чи не вірить партнерським відносинам між "Свободою" та Об'єднаною опозицією, мовляв, "закінчаться вони дуже швидко" - не кажіть "гоп", це не з тієї опери.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі