понеділок, 11 червня 2007 17:23

Жінки-убивці організували показ мод

Автор: фото: reuters/Юрій Мальцев
  Крім дефіле та показів власних колекцій, ув’язнені жіночої колонії у Приморському краї Росії беруть участь у конкурсах краси. За хороший виступ їм зменшують термін
Крім дефіле та показів власних колекцій, ув’язнені жіночої колонії у Приморському краї Росії беруть участь у конкурсах краси. За хороший виступ їм зменшують термін

У Приморському краї Росії колонія для злочинців-жінок одна. Вона розташована в селищі Горному неподалік міста Владивостока. Зараз там за вбивства, грабежі та торгівлю наркотиками сидять 974 злочинниці.

Минулої п"ятниці вони влаштували у закладі показ мод. Демонстрували літні спідниці, сукні, жакети, костюми, пошиті власними руками.

Подію приурочили до 65-річниці колонії та Дня легкої промисловості.

— На базі колонії працює швейне виробництво. Тому, крім дефіле, влаштували ще й конкурс на кращу швачку, — розповідає Вадим Шимолін із дирекції закладу. Він не уточнив, які подарунки отримали переможниці.

За пошиття одягу ув"язненим жінкам нараховують зарплатню. Гроші надходять на їхні рахунки. Витрачати заробіток вони зможуть, як вийдуть із в"язниці.

Уже традиційно раз на рік ув"язнені влаштовують конкурси краси. Участь у заході беруть охоче. За гарний виступ та призові місця скорочують термін.

Уперше подібний конкурс влаштували у литовській колонії Паневезіс 2002 року. Тоді перемогла 23-річна Христина. Через два роки жінка вийшла із в"язниці. На волі почала працювати фотомоделлю.

Зараз ви читаєте новину «Жінки-убивці організували показ мод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути