середа, 23 січня 2008 18:43

Жінка сім місяців працювала на власного батька, не здогадуючись про це

40-річна Тран Ті Кам із В"єтнаму ніколи не бачила свого батька. 2005 року вона вирушила на його пошуки до Тайваню, де він познайомився з її матір"ю. Сім місяців жінка працювала в домі батька, але не знала, що це був він.

1967-го мати Тран закохалася в молодого чоловіка й невдовзі завагітніла від нього. Та через сімейні обставини мусила повернутися до батьків. За кілька місяців після народження дочки жінка померла. А чоловік так і не дізнався, що в нього народилася дитина. Коханої жінки він більше ніколи не бачив. Від матері Тран залишилася фотокартка батька та його золота обручка.

Коли вже доросла Тран приїхала до Тайваню, агенція з працевлаштування знайшла їй роботу в родині Цай Хан Чао. Жінка мала доглядати за його паралізованою дружиною. За сім місяців жінка померла, і Тран змінила роботу.

Вона продовжувала шукати батька. Так і не знайшовши його на Тайвані, повернулася до В"єтнаму. Там згадала, що залишила в домі Чао валізку з фотокарткою та обручкою батька. Тим часом Цай Хан знайшов речі прислужниці. Він одразу упізнав їх і здогадався, що Тран — його донька. За кілька днів чоловік вирушив до В"єтнаму.

— Життя дарує такі злети та падіння, як у кіно, — каже Цай Хан Чао. — Як я міг здогадатися, що вона — моя дочка? Коли ми врешті знайшли одне одного, я не міг перестати плакати.

Тест на батьківство підтвердив, що Цай Хан Чао насправді є батьком Тран Ті Кам.

Зараз ви читаєте новину «Жінка сім місяців працювала на власного батька, не здогадуючись про це». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути