четвер, 20 грудня 2007 17:21

Замість африканців наркотики перевозять європейці

Останнім часом торговці наркотиками почали використовувати білих європейців як контейнери для контрабанди. Переважно на це погоджуються безробітні, які живуть на соціальне забезпечення. Їх вербують у барах, де вони проводять більшість часу.

Їм пропонують поїхати на курорт до екзотичної країни. При цьому замовники оплачують усі витрати й видають кілька сот євро. За це, повертаючись додому, треба проковтнути майже 100 гумових капсул із кокаїном вагою до кілограма. За вдалу операцію можна отримати 4 тис. євро (29 тис. грн).

Раніше наркодилери для цієї небезпечної роботи використовували вихідців з Африки та Латинської Америки. Якщо хоча б одна капсула розірветься всередині людини, вона одразу помре від внутрішньої кровотечі.

Європейці виявилися надійнішими перевізниками. На відміну від африканців вони мають вигляд звичайних туристів і не викликають підозри у працівників контрольних служб.

46-річний безробітний німець Майкл охоче погодився на таку роботу. Із друзями він здійснив 23 тури до Ямайки, Багам та Гаяни, що в Південній Америці. Щоразу привозив до Німеччини наркотиків на суму близько 50 тис. євро (370 тис. грн). Поїздки припинилися, коли один зі спільників розповів про все поліції.

Нещодавно в німецькому місті Франкфурт-на-Майні поліція викрила групу з 20 чоловік, які займалися контрабандою наркотиків.

Серед перевізників є й жінки. Безробітна мати з містечка Ньорсфеніх використовувала для цього свою малолітню доньку. Вона дала дитині пакет із кокаїном, щоб та пронесла його до салону літака.

Зараз ви читаєте новину «Замість африканців наркотики перевозять європейці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути