четвер, 21 червня 2007 18:34

Сеголен Руаяль програла вибори й розійшлася із чоловіком

У неділю ввечері французи дізналися дві новини. Перша — правоцентрична партія нового президента 52-річного Ніколя Саркозі здобула більшість на парламентських виборах. Вона отримала 314 із 577 місць. Другою новиною стало те, що головний опонент Саркозі на президентських виборах Сеголен Руаяль, 53 роки, розійшлася зі своїм цивільним чоловіком 52-річним Франсуа Олландом.

Більшість у парламенті партії Саркозі передбачали ще під час першого туру виборів. І хоча кількість місць виявилася меншою, ніж очікували, президент все одно отримав більшість у парламенті.

Ще під час президентських виборів Францією ходили чутки, що в родині Сеголен Руаяль і Франсуа Олланда не все гаразд. Проте пара все заперечувала. Вони навіть подали до суду на авторів книги, які стверджували, що подружжя близьке до розлучення.

Проте недільного вечора мадам Руаяль підтвердила в радіо-інтерв"ю, що вони з чоловіком вирішили розійтися. Більше про це французи зможуть прочитати у новій книзі, яка надійшла в продаж у середу. У ній Руаяль стверджує, що Франсуа мав роман з іншою. Зізналася, що вирішила не розповідати нічого до закінчення виборів.

— Я попросила Франсуа залишити наш дім і займатися своїми любовними справами деінде, — сказала Руаяль. — Я бажаю йому щастя. Надалі прошу пресу не називати нас парою.

Сеголен Руаяль і Франсуа Олланд прожили разом 27 років. Хоча так офіційно й не зареєстрували своїх стосунків. У них є четверо дітей віком від 15 до 24 років.

Пара познайомилася під час навчання в паризькому університеті, де їх зблизили спільні політичні погляди. Зараз обоє належать до Соціалістичної партії, яку очолює Холланд. Наступного року Руаяль планує зайняти його місце.

Зараз ви читаєте новину «Сеголен Руаяль програла вибори й розійшлася із чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути