вівторок, 03 червня 2008 17:05

Перша дружина Ніколя Саркозі розповіла про сімейні зради

  Майбутній президент Франції Ніколя Саркозі з першою дружиною Марі-Домінік Куліолі (праворуч). Поряд їхні друзі Жак Мартен і Сесилія Сіґанер. Заради неї Саркозі покинув родину
Майбутній президент Франції Ніколя Саркозі з першою дружиною Марі-Домінік Куліолі (праворуч). Поряд їхні друзі Жак Мартен і Сесилія Сіґанер. Заради неї Саркозі покинув родину

Перша дружина президента Франції Ніколя Саркозі Марі-Домінік Куліолі, 53 роки, розповіла, як чоловік зраджував її. Вона стала співавтором книги "Саркозі та його жінки", яка вийде у Франції цього тижня.

Марі-Домінік заявила, що давно пробачила колишньому чоловікові. Однак ніколи не зможе простити Сесилію Сіґанер-Альбеніц, 50 років, другу дружину Саркозі.

— Сесилія була моєю найкращою подругою. Вона робила все задля того, щоб стати моїм другом і опинитися ближче до мого чоловіка, — пише жінка.

Корсиканка Марі-Домінік та Ніколя Саркозі познайомилися 1980 року. Тоді вона була студенткою, а Саркозі починав свою політичну кар"єру в мерії паризького передмістя Нейї-сюр-Сен. За два роки вони побралися. 1984-го Саркозі реєстрував шлюб Сесилії Сіґанер із телеведучим Жаком Мартеном і закохався в неї. Невдовзі родини потоваришували. Марі-Домінік дізналася про зраду 1988 року, коли родини разом поїхали відпочивати в Альпи.

— Я постукала у двері до кімнати Сесилії й почула, що там ще хтось є, — згадує вона у книзі. — На снігу під вікном побачила сліди Ніколя.

Куліолі довго не погоджувалася на розлучення. Подружжя виховувало малих дітей — 3-річного П"єра та 2-річного Жана. Марі-Домінік знала, що чоловік продовжував її зраджувати. 1996 року вона дала згоду на розірвання шлюбу. Пізніше Саркозі одружився з Сесилією.

— Це вона збила його з вірного шляху, зробила з нього любителя дорогоцінних речей, — вважає Куліолі. — Саме через неї він отримав репутацію марнотрата.

Саркозі і Сіґанер прожили у шлюбі 11 років. Виховували двох доньок Сесилії від першого шлюбу і спільного сина Луї. У травні 2007-го, коли Саркозі обрали президентом Франції, Марі-Домінік зателефонувала колишньому чоловікові і сказала, що голосувала за нього.

— Я знаю, — відповів Саркозі. — Це дуже мило з твого боку.

Сесилія та Ніколя розлучилися півроку тому. За 13 тижнів після того 53-річний Саркозі одружився втретє. Його обраницею стала італійська модель і співачка 40-річна Карла Бруні. Майже за місяць Сесилія вийшла заміж за марокканця Рішара Аттіаса, 48 років.

Марі-Домінік не спілкується з президентом. Вона живе в Нейї-сюр-Сен, викладає релігію і займається благодійністю. Про її особисте життя нічого невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Перша дружина Ніколя Саркозі розповіла про сімейні зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути