четвер, 23 жовтня 2008 20:29

Оголені дресирувальниці плавають із тиграми

Спеціальний басейн для тигрів створили в інституті вимираючих та рідкісних тварин, що в американському місті Міртл Біч. Тигри приймають ванни перед натовпом відвідувачів. Із ними плавають стрункі дресирувальниці в бікіні.

У басейні площею 380 кв. м є одна прозора стінка, її зробили для того, аби глядачі  спостерігали за дійством. На публіці зазвичай купають тигренят, яким немає року. У дитинстві ці хижаки люблять купатися. А з віком намагаються уникати контакту із водою. До того ж однорічний тигр уже важить під центнер. Зі старшими тваринами дресирувальниці можуть не впоратися.

— Всі наші тигри приручені. Але вони все ж таки хижаки. Для людей завжди залишаються потенційно небезпечними, — каже директор інституту Бхаґаван Антле. Чоловік почав плавати із тиграми 25 років тому. Вважає, що це чудовий спосіб розслабитися.

Багато тварин із інституту працювали в якості акторів. Вони знімалися у фільмах "Форест Ґамп", "Ейс Вентура", "Доктор Дулітл" та ін. У парку є майже всі види сімейства котячих. Зокрема, тут живуть золоті, бенгальські та білі королівські тигри.

Зараз ви читаєте новину «Оголені дресирувальниці плавають із тиграми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути