пʼятниця, 14 грудня 2007 15:15

Нетверезих водіїв змушують ховати алкоголіків на громадському кладовищі.

Джо Арпайо, шериф округу Марікопа в американському штаті Арізона, вигадав новий спосіб покарання водіїв, які сідають за кермо в нетверезому стані.

Кожного, кого затримали, одягають у рожеві футболки з написом "Тверезий і чистий" та смугасті чорно-білі штани. Порушників об"єднують у загони для прибирання людних вулиць. Також їх змушують ховати алкоголіків на громадському кладовищі.

— На мою думку, це буде гарним застереженням для інших, — говорить шериф Арпайо. — Не сідай п"яним за кермо, якщо не хочеш виконувати громадські роботи в рожевій футболці.

Нове покарання вже випробували деякі порушники правил дорожнього руху. 30-річного Майкла МакДеніела засудили до чотирьох місяців виправних робіт.

— Принаймні, працювати на людях краще, ніж сидіти в камері, — говорить чоловік. — Я сподіваюся, що когось це утримає від вживання алкоголю. Я почуваюся незручно в цьому вбранні.

56-річний суддя Майкл Циконетті з міста Пейнсвіль, штат Огайо, також використовує нетрадиційні методи покарання. Чоловіка, який назвав поліцейського свинею, змусив стояти поблизу суду поряд із жирною свинею з табличкою "Це не поліцейський". Парочка, яка вкрала з різдвяних ясел фігурку Христа, мусила вдягнути костюми Марії та Йосипа й ходити вулицями з віслюком.

Зараз ви читаєте новину «Нетверезих водіїв змушують ховати алкоголіків на громадському кладовищі.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути