пʼятниця, 15 березня 2019 00:50

Мільйонер шукає нареченого для доньки через соцмережі

Автор: WWW.FACEBOOK.COM
  Карнсіта Родтхонг не проти задуму батька одружити її через соцмережі. Жінка не вважає себе красунею, тож приємна зовнішність претендента для неї — не головна риса
Карнсіта Родтхонг не проти задуму батька одружити її через соцмережі. Жінка не вважає себе красунею, тож приємна зовнішність претендента для неї — не головна риса

Власник однієї з найбільших у Таїланді плантацій дуріана 58-річний Арнон Родтхонг планує передати бізнес своїй доньці, 26-річній Карнсіті. Але спершу вирішив її одружити. Про пошук нареченого мільйонер оголосив у соціальних мережах.

Претендент має бути старанним і працьовитим, не вживати наркотиків, не грати на гроші і розбиратися у розведенні дуріана (його плоди, незважаючи на огидний сморід, що унеможливлює зберігання в закритих приміщеннях, найцінніші в Південно-Східній Азії фрукти. — ГПУ). Родтхонг обіцяє заплатити майбутньому зятеві 10 млн бат (6,75 млн грн). Крім того, пара успадкує його дуріановий бізнес.

Протягом одного дня мільйонер отримав тисячі заявок. Обрати переможця планував 1 квітня за допомогою турніру. Як саме змагатимуться потенційні наречені, не оголошували.

Донька мільйонера Карнсіта запевняє, що не проти батькової ідеї.

— Я невибаглива. Тільки хочу чоловіка, з яким можна буде ходити на вечірки і робити селфі. Сама я не надто красива, тому підійдуть будь-які зовнішні дані, — сказала вона.

За два дні після заяви, Арнон Родтхонг вирішив не влаштовувати змагання. Але чоловік не відмовляється заплатити майбутньому зятеві обіцяні гроші.

— Сильний суспільний резонанс навколо конкурсу погано позначився на сім'ї та справах. Але я все одно шукаю гідного чоловіка для доньки, — написав чоловік у соцмережі. — Не потрібно мати наукові звання чи дипломи університетів. Матеріальний статус не важливий, бо я віддам зятю всі свої активи. Він повинен читати й писати, а ще бути роботящим.

Місцеві видання припускають, що Арнон Родт­хонг і не думав проводити змагання. Мовляв, це був спланований маркетинговий хід. Якщо це виявиться правдою, йому доведеться постати перед судом.

Зараз ви читаєте новину «Мільйонер шукає нареченого для доньки через соцмережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути