пʼятниця, 07 грудня 2007 18:18

Мати порадила Саркозі більше не одружуватися

80-річна Андре Саркозі, мати французького президента Ніколя Саркозі, 52 роки, порадила синові після розлучення з другою дружиною Сесілією більше не одружуватися. Мовляв, їй уже набридли невістки.

Андре Саркозі каже, що розлучення син пережив спокійно — світ для нього не зійшовся на колишній дружині. Тим паче, що на теперішній посаді він має великий вибір жінок. Також Андре запевнила, що підтримувала добрі стосунки із другою невісткою.

— Сесілія завжди була ввічливою зі мною, хоча ми ніколи не були близькими, — говорить Андре Саркозі. — Вона завжди тримала дистанцію.

Після розлучення президента почали поширюватися чутки про його нових обраниць. Серед них телеведуча Лоранс Феррарі та міністр юстиції Франції Рашида Даті.

Андре Саркозі, окрім Ніколя, має ще двох синів. Після розлучення вона виховувала дітей сама. Щоб забезпечити їх усім необхідним, здобула юридичну освіту та почала працювати за фахом.

— Я ніколи не була суворою у вихованні, — розповідає жінка. — Мої сини повинні були дотримуватися трьох правил: сумлінно працювати, бути чесними та займатися спортом.

Зараз ви читаєте новину «Мати порадила Саркозі більше не одружуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути