Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2009 18:28

Майор Димовськой передумав зустрічатися з Путіним

Майор міліції з міста Новоросійськ 32-річний Олексій Димовськой відмовляється зустрічатися з російським прем"єр-міністром Володимиром Путіним, 57 років. Каже, зустріч із ним — це образа для його честі. На початку листопада майор розмістив в Інтернеті відеозвернення до прем"єра, в якому розповів про корупцію в міліції. Невдовзі його звинуватили в наклепі й звільнили.

— Судячи з СМС, які я постійно отримую від людей з усієї Росії, я зараз представляю голос народу, — сказав Димовськой в ефірі радіо "Эхо Москвы". — Якщо Путіну начхати на свій народ і він не хоче з ним говорити, то і я не збираюся з ним розмовляти — навіть якщо мені офіційно запропонують.

Після звільнення майор створив власну інтернет-сторінку. На ній розміщує відеозвернення інших правоохоронців. За останні два тижні на службу в міліції пожалілися ще кілька колег: працівники Головного управління внутрішніх справ у Свердловській області — майор Тетяна Домрачьова та підполковник міліції Ігор Канигін, колишній міліціонер із Москви Вадим Смирнов, оперуповноважений із Республіки Комі Михайло Евсеєв.

Кілька днів тому колишня дружина Димовського 30-річна Ірина розповіла, що майор теж брав хабарі. Гроші програвав у казино.

У такому стані в нього з"являється бажання рубити правду з плеча

— Він був сильно п"яним, коли знімав цей ролик, — сказала вона. — Я його добре знаю: у такому стані в нього з"являється бажання рубити правду з плеча. Якось він напився з друзями, коли у прямому ефірі виступав Володимир Путін. Зателефонував диспетчеру з мобільного і розповів, які всі довкола хабарники. Через кілька днів йому передзвонили з Москви. Він так злякався, що залишив телефон удома і зник на деякий час.

Тепер Димовськой перебуває в місті Киштим Челябінської області. Там його хрестили 2003-го.

— Хочу отримати благословення в Демидівському соборі й заручитися підтримкою народу, — пояснює.

Димовський заявив, що збирається створити політичну партію "Белая лента" й  організувати всеросійський тур. Зустрічатиметься з тими, чиї права утискають на службі.

Зараз ви читаєте новину «Майор Димовськой передумав зустрічатися з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути