середа, 04 липня 2007 19:11

Каха Каладзе хоче стати президентом Грузії

Грузинський футболіст Каха Каладзе, 29 років, після завершення спортивної кар"єри займеться політикою. Зараз він грає за італійський клуб "Мілан".

— Коли закінчу грати, на 4–5 років поїду до США. Отримаю там якусь поважну освіту, а потім стану політиком в рідній Грузії, — говорить спортсмен.

Близькі до нього люди кажуть, що футболіст може спробувати висyнути свою кандидатуру на президентських виборах 2018 року. Раніше цього зробити він не зможе. Найближчі два роки дограватиме за "Мілан". Потім поїде вчитися. А от по поверненні цілком може позмагатися за пост глави держави.

Каладзе дуже популярний на батьківщині. Його регулярно називають найсексуальнішим грузином. Це звання в нього тільки інколи забирає чинний президент Грузії Михаїл Саакашвілі, 39 років.

Каха має власний ресторан у Мілані, готель на грузинському курорті Кобулеті й видає журнал мод у Києві. У 1997–2000 роках Каладзе грав за київське "Динамо", а потім разом з Андрієм Шевченком перейшов до "Мілана".

Зараз ви читаєте новину «Каха Каладзе хоче стати президентом Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути