понеділок, 25 червня 2007 18:24

Індійський підліток зробив кесарів розтин

15-річний індієць Дхіліпан Радж вдало провів свою першу хірургічну операцію. Він зробив породіллі кесарів розтин.

Операція відбулася більш як два місяці тому в місті Маннапараї в південному штаті Тамілнад. Обоє батьків Дхіліпана — медики, практикують у власному центрі.

Вони були присутні під час операції. Батько навіть знімав усе на камеру. Потім вирішив похвалитися на конференції Індійської медичної асоціації, який у нього талановитий син. Однак члени асоціації обурилися.

— Він поставив життя жінки та її дитини під загрозу. Зробив це виключно через марнославство. Хотів бути батьком наймолодшого хірурга у світі. Радж-старший звітуватиме перед комісією з етики. Мабуть, його позбавлять ліцензії, — каже представник асоціації Вашиш Аччані.

Батько-хірург вважає, що колеги просто заздрять йому. Наголошує, що операцію його син провів бездоганно. Однак запис про всяк випадок стер. Тепер поліція не зможе притягнути його до кримінальної відповідальності.

В Індії стався ще один випадок надмірної батьківської гордості. Учитель фізкультури зі східного штату Орісса звернув увагу на те, що його 4-річний син надзвичайно витривалий. Він організував марафонський пробіг за участю хлопчика. Малий пробіг майже 15 км, а потім його зняли із забігу і забрали в батька.

Зараз ви читаєте новину «Індійський підліток зробив кесарів розтин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути