пʼятниця, 18 серпня 2017 05:50

Дівчина місяць блукала в лісі

У лісі Алабами, США, знайшли живою студентку радіології 25-річну Лізу Теріс. Дівчина заблукала місяць тому. Їла ягоди та гриби.

Про зникнення Лізи батьки заявили 23 липня. Мовляв, донька поїхала до лісової хатини з двома знайомими. Там виявилося, чоловіки приїхали пограбувати лісовий будинок. Ліза не хотіла бути співучасницею. Вирішила повернутися до дороги сама. З собою не мала ні гаманця, ні мобільного телефону.

— Дівчина покинула машину вночі, — розповідає поліцейський Ештон Говер. — Місцевості не знала. Чоловіків ми заарештували за крадіжку. Поцупили квадроцикли, бензопили, інші інструменти. Загалом на 40 тисяч доларів. Вони не могли нас зорієнтувати, куди Ліза пішла. А без мобільного це відстежити було малоймовірно. Пошукова операція тривала 10 днів. Ми обшукали кілька гектарів лісу. Не було жодного сліду. З'явилася версія, що ті двоє вбили Лізу. У новинах і газетах увесь час показували її портрет.

Дівчина загубила взуття у першу ніч. Увесь час спала просто неба. Удень намагалася рухатися. Ліза дійшла до лісової дороги. Там жінка, яка проїжджала повз, помітила, що ворушаться кущі. Зупинилася перевірити. Одразу повідомила поліції, знайшла зниклу дівчину.

За місяць Ліза схудла на 22 кг.

— Коли її знайшли, говорила логічно, — розповідає Говер. — Казала, намагалася йти вперед, але від голоду часто ходила колами. Не уявляла, скільки часу минуло. Ноги стерла до крові. Уся в подряпинах і укусах комах. Насправді це диво, що вона вижила. Є місця, де зовсім немає води. До того ж тут водяться дикі звірі.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина місяць блукала в лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути