вівторок, 27 червня 2017 07:25

Борис Беккер винен банку 4,5 мільйона доларів

Автор: www.dailymail.co.uk
  Борис одружився вдруге із темношкірою моделлю Шарліллі Керсенберг із Нідерландів. Живуть в Іспанії. Мають спільного сина Амадеуса
Борис одружився вдруге із темношкірою моделлю Шарліллі Керсенберг із Нідерландів. Живуть в Іспанії. Мають спільного сина Амадеуса

Колишню першу ракетку світу 49-річного Бориса Беккера оголосили банкрутом 21 червня. Він винен банку понад $4,5 млн, підтвердив адвокат спортсмена. Німецький тенісист був олімпійським чемпіоном, шестиразовим володарем "Великого шолому", тричі перемагав на Вімблдоні. Вперше він виграв турнір 17-річним і став наймолодшим переможцем.

Статки тенісиста оцінювали в $150 млн. 1999-го Беккер програв на Вімблдоні. До того тривалий час мав проблеми з алкоголем і прийомом снодійного. Посварився з дружиною Барбарою. Та була вагітна їхньою другою дитиною. Борис напився у японському ресторані в Лондоні. Від нього завагітніла темношкіра офіціантка Анжела Єрмакова з Росії. За півтора року вона подала до суду, щоб тенісист визнав їхню доньку, й вимагала $10 млн. Беккер програв. Віддав $5 млн. На розлучення подала й Барбара. Спортсмен виплатив їй $17 млн компенсації і віддав будинок у США вартістю $3 млн.

Після розлучення чоловік уклав кілька мільйонів доларів у віллу на Майорці. Перебудовував її для вечірок. П'ять років тому на нього подав у суд ландшафтний дизайнер. Беккер завинив йому понад $300 тис. Наступним був позов від будівельної компанії та звинувачення у махінаціях із податками. Понад $1,5 млн спортсмен невдало інвестував у фірму вирощування органічних овочів свого друга. Тоді німецький суд зобов'язав його сплатити $4 млн податків. Доти Беккер стверджував, живе в Монако і платить там.

Суд тривав півгодини. Адвокати просили відтермінувати рішення. Сподівалися, Беккер встигне продати елітну нерухомість на Майорці. Суддя відмовив. Спортсмен протермінував платіж на півтора року, відповів. Два місяці тому слухання вже переносили. Тоді адвокати Беккера запевняли, що він скоро отримає 6 млн євро за оренду нерухомості в Іспанії.

Тепер колишня перша ракетка світу працює тренером і спортивним коментатором. Також виступає з мотиваційними промовами. Його гонорари починаються від $30 тис.

Зараз ви читаєте новину «Борис Беккер винен банку 4,5 мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути