середа, 04 квітня 2007 15:37

Бізнесмени зберуться в Лондоні вдесяте

У Лондоні триває підготовка до проведення десятого Російського економічного форуму (РЕФ). Він пройде з 22 по 24 квітня цього року в конференц-центрі ім. королеви Єлизавети II.

Як повідомив "РИА Новости" Сергій Колушев, головний організатор з"їзду, жодних спеціальних заходів у зв"язку з круглою річницею форуму не планується.

— Проте одне з засідань присвятимо обговоренню змін, які відбулися в Росії за останні десять років, — говорить Колушев. — Плануємо невеликий екскурс в історію, а також можна буде зробити прогноз на найближчі 10 років.

Щороку Російський економічний форум збирає в Лондоні близько 2 тис. делегатів. Серед них — керівники найбільших російських і зарубіжних компаній та банків, інвестори, журналісти, політики, інші ключові учасники бізнесу Росії, Європи, Америки, інших країн.

Серед доповідачів — заступник міністра економічного розвитку і торгівлі РФ Кирило Андросов, депутат Держдуми і бізнесмен Олександр Лебедєв, президент "Роснафти" Сергій Богданчиков, заступник голови правління "Газпрому" Олександр Медведєв, президент "Транснафти" Семен Вайншток, глава Конфедерації британської промисловості Річард Ламберт, президент Європейського банку реконструкції і розвитку Жан Лем"єр, президент "Альфа-банку" Петро Авен, представники різних компаній, банків, губернатори.

Очікується, що в рамках форуму буде підписано угоду щодо співпраці з Петербурзьким міжнародним економічним форумом, який проходить в червні на берегах Неви.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмени зберуться в Лондоні вдесяте». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути