четвер, 24 січня 2008 17:40

Англієць викинув з балкона двох власних дітей

  Джон Хоґан постійно плакав, коли свідчив у суді
Джон Хоґан постійно плакав, коли свідчив у суді

Джон Хоґан, 33 роки, з англійського міста Брістоль, викинув із балкона четвертого поверху сина, а потім вистрибнув із донькою на руках. Від численних травм 6-річний Лайям помер. Міа, 2 роки, зі зламаними ногами перебуває в лікарні.

У середу суд виправдав чоловіка.

— Я був найкращим батьком для своїх дітей, — казав у суді Хоґан. — Перед вами зовсім не та людина, яка кидала з балкона дітей.

Джон та Наташа Хоґан в серпні 2007-го відпочивали на грецькому острові Крит у чотиризірковому готелі "Петра Маре". У подружжя часом виникали конфлікти, але спільна відпустка мала налагодити атмосферу в родині. Проте на відпочинку Джон і Наташа кілька разів сварилися, і жінка вирішила повертатися з дітьми додому в Англію окремо.

— Я скупала та одягла дітей. Вирішила повечеряти з ними. Джон був не в гуморі, — розповідає Наташа. — Пізніше до ресторану спустився й він. Я просила чоловіка заспокоїтися, та він був занадто збудженим.

Джон не пам"ятає подій того вечора. Чому викинув дітей із балкона та стрибнув сам, пояснити не може. Лікарі кажуть, що в той момент у нього потьмарився розум.

— У пам"яті лишилися лише валізи. Наташа і спаковані валізи. Я так боявся все втратити. А вона і діти — це все, що я мав.

Судова експертиза визнала Хоґана психічно хворим. Йому призначили лікування в одній із клінік Греції. Чоловік каже, що він і раніше ходив на консультації до лікарів, приймав медикаменти. Але періодичні напади паніки, на які він страждав кілька років, не минали. Хоґану заборонили будь-який контакт із донькою.

— Я знаю, скільки болю завдав дружині, забравши у неї сина, — зізнається чоловік. — Але вона має бути мужньою заради нашої доньки. Колись я одужаю і знову стану хорошим батьком для Мії.

Зараз ви читаєте новину «Англієць викинув з балкона двох власних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути