вівторок, 05 жовтня 2010 06:18

75 гостей побилися на іменинах

В американському штаті Огайо 75 гостей побилися на святкуванні дня народження 3-річної дівчинки. 15 із них тяжко поранені, п"ятьох відвезли до лікарні. Один із постраждалих потребує операції. Його поранили в око.

30 дітей були свідками бійки в бенкетній залі кафе "Елмвуд Іґлз" у місті Цинциннаті. Загалом на свято запросили 150 людей. О першій ночі батько іменинниці 26-річний Рамон Марсела-Фернандез напав на її вітчима. Приревнував свою колишню дружину до її нового чоловіка. Був дуже п"яний. Решта гостей втрутилися в сімейні чвари. Окрім алкоголю від закладу, запрошені принесли свою випивку.

— Коли ми приїхали на виклик, не могли зайти до кафе, — каже місцевий шериф Вілльям Пескін. — Усередині творилося щось жахливе. Люди кидалися одне на одного з розбитими пивними пляшками та стільцями. Довкола було багато крові та скла. Я викликав підмогу.

На місце бійки прибуло 20 полісменів. Вони затримали Рамона, ще чотирьох оштрафували за бійку.

— Як домовлялися зі мною про вечірку, здавалися хорошими людьми, — каже працівниця кафе Джес Фіке. — Навіть запропонували принести продукти й мікрохвильовку.

Власники кафе викликали спеціальну бригаду, щоб прибирати скло з розтрощених вікон і пляшок. Уцілів лише величезний торт у формі фігурки принцеси.

Зараз ви читаєте новину «75 гостей побилися на іменинах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути