Ексклюзиви
понеділок, 08 жовтня 2007 17:55

20-річний поліцейський застрелив шістьох підлітків

  Тайлер Пітерсон був заступником шерифа
Тайлер Пітерсон був заступником шерифа

Цієї неділі 20-річний Тайлер Пітерсон, заступник шерифа в містечку Крендон американського штату Вісконсін, на вечірці застрелив шістьох підлітків. Троє з них були учнями старших класів, інші — випускниками місцевої школи.

У Крендоні проживає не більш як 2 тис. чоловік. Містечко розташоване в сільській місцевості, куди часто приїздять на риболовлю, полювання та пікніки.

У суботу ввечері в одному з приватних будинків зібралися сім підлітків, аби відсвяткувати перемогу шкільної футбольної команди. Їли піцу, дивилися фільми. Десь о третій ночі на вечірку приїхав Пітерсон. Сусіди розповідають, що приблизно в той час чули постріли.

— Я почула десь п"ять чи шість пострілів. Потім була коротка пауза. А потім — ще п"ять чи шість, — каже місцева жителька Мерсі Франц. — Я подумала, що це хуліганять якісь підлітки. Я не розуміла, що насправді стріляли з пістолета. Потім почула ще кілька гучніших пострілів та скреготіння шин.

Із семи присутніх на вечірці живим залишився лише один хлопець. У тяжкому стані він перебуває в лікарні. Одній із жертв, Ліндсі Стол, було лише 14 років. За кілька годин до смерті вона зателефонувала додому і попросила дозволу залишитися разом із друзями. Її мати Дженні Стол погодилася.

— Це схоже на страшний сон. Я сподіваюся, що він закінчиться, коли мене хтось розбудить, — крізь сльози говорить 39-річна Дженні Стол.

Серед гостей на вечірці була колишня подруга Тайлера Пітерсона. Кажуть, він влаштував стрілянину через ревнощі. Тієї ночі він не був при виконанні службових обов"язків.

— Він був хорошимз звичайним хлопцем. Нормальним, — розповідає 16-річний Карлі Джонсон. — Важко повірити, що він таке зробив.

Зараз ви читаєте новину «20-річний поліцейський застрелив шістьох підлітків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути