четвер, 14 жовтня 2010 16:12

Удома в Сергія Скіця стоїть 15 тренажерів

Автор: фото з архіву Сергія Скіця
  Сергій Скіць катається на вейкборді біля села Митківка Тростянецького району
Сергій Скіць катається на вейкборді біля села Митківка Тростянецького району

46-річний Сергій Скіць, голова Тростянецької райдержадміністрації,  захоплюється екстремальними видами спорту.

— Коли в Тростянці діяв дельтапланерний клуб, не раз підіймався у повітря, — розповідає. — Та після того, як на дельтаплані розбився мій друг, керівник цього клубу, інтерес згас. Тепер більше літаю над водою.

Вейкбордом (екстремальний вид спорту — поєднання водних лиж, сноуборда, скейта і серфінгу. — "ГПУ") Скіць їздив займатися на Дністер, Київське водосховище, Червоне, Чорне, Середземне моря, до Перської затоки.

— Водний екстрим — дороге задоволення, — продовжує. — Дошка для вейку  коштує не менше 500 доларів. Буксировочний катер вартує, як хороший автомобіль. Гідроцикл — 90 тисяч гривень.

П'ять років тому він купив хату на березі Південного Бугу у селі Митківка. Зробив там пляж для громадського користування. Сам також улітку відпочиває.

— Хочу розвивати зелений туризм у Митківці. Обов'язково зроблю водну станцію.

Сергій Скіць бере участь у київських клубних змаганнях із гольфу. Одне з нових його захоплень — ковзани. Але катається не часто, бо найближчий каток в обласному центрі за 120 км.

— До Вінниці та Києва зараз не наїздишся: губернатор розпорядився, аби голови райдержадміністрацій без потреби за межі району не виїздили. Прикинув, що не багато коштів потрібно, щоб зробити каток у Тростянці. Хотілося б влаштувати картинг-клуб і перетворити парк райцентру у спортивно-розважальний центр. Узагалі на захоплення часу не вистачає. Тепер і виспатися не встигаю.

Головою РДА Сергія Скіця призначили цьогоріч 12 травня. Їздить на власному "лексусі". За сімейний бізнес тепер відповідає його дружина Наталія. Родина має мережу продуктових магазинів, кафе, більярдний клуб, автомийку. Скіць був офіційним представником "Київстару". Оформляв землі для веж мобільного зв'язку.

Живе з родиною на околиці Тростянця у двоповерховому будинку. Окрема зала в ньому призначена для 15 тренажерів. Скіць витратив на них 30 тис. грн. Щоранку тренується.

Зараз ви читаєте новину «Удома в Сергія Скіця стоїть 15 тренажерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути