вівторок, 29 квітня 2008 16:07

У Копіївці збудують лазню і підключаться до Інтернету

У селі Копіївка Тульчинського району на Вінниччині до кінця року планують відкрити першу в області сучасну комунальну лазню-сауну. Кошти на це громада виграла на конкурсах із підтримки особистих селянських господарств та надання послуг для селян.

На одному село виграло 18 тис. грн. За них купили автомобіль із причепом, зварювальний апарат і трактор для збирання сміття біля садиб. А на другому — 50 тис. Ці кошти підуть на лазню.

— Під неї купили колишнє приміщення господарського магазину в центрі села, — розповідає про лазню голова сільради Олена Чорна, 49 років. — Переобладнали, підвели воду.

Додатково до виграних коштів на сауну з сільського бюджету за минулий та нинішній роки виділили 18,7 тис. грн. Закуплять тени, встановлять насоси. У парилках із душовими одночасно зможуть митися до шести осіб.

Наступного року планують закласти кошти в сільському бюджеті на відкриття дитсадка. У Копіївці 43 дитини. Олена Чорна готує проект надання молоді села інтернет-послуг.

У Копіївці живуть 1089 осіб. Бюджет сільради — 213 тис. грн

Зараз ви читаєте новину «У Копіївці збудують лазню і підключаться до Інтернету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути