пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

На монтаж вікон дають гарантію

40-річна вінничанка Олена Сидоренко планує замінити дерев"яні вікна на металопластикові. Старі рами просіли й погано зачиняються.

— Ми отримали квартиру десять років тому. Сусіди он усі поставили металопластик, ми теж хочемо, — каже жінка. — Хоча кілька разів сусідка навпроти казала, що навіть із металопластиковими вікнами на внутрішній частині стіни в неї грибок. Зразу думала, що це через неякісні вікна. Виявилося, волога потрапляла в квартиру через мікротріщини між рамою та стінкою.

Чоловік Олени кілька років працював будівельником у Києві. Він чув, що там вікна встановлюють, використовуючи паро- та гідроізоляційні матеріали.

— У них був гарний вигляд, бо ззовні не видно монтажної піни, цвілі та грибка на відкосах, — говорить Валерій Сидоренко.

Сидоренки почали шукати у Вінниці фірму, яка установлювала б вікна за такою технологією.

— В усіх стандартна установка, — продовжує Олена. — Виймають старі вікна й за допомогою монтажної піни ставлять металопластик. Про паро- та гідроізоляцію ніхто й не чув.

Жінка обдзвонила кілька десятків підприємств, доки знайшла потрібне. На фірмі "Вінницькі вікна" їй запропонували три види установки.

— У нас є звичайна система установки "Економ". Це коли ставляться вікна на монтажну піну. Є система "Стандарт" — використовуються паро- і гідроізоляційні стрічки. В "Євростандарті", на відміну від попередньої, майстри зроблять зовнішні, внутрішні відкоси та підвіконня, — розповідає директор фірми Сергій Липа, 38 років.

"Вінницькі вікна" працюють із кількома видами пластику. За бажанням клієнта вони можуть установити вікна, які замовник купив в іншої фірми.

Сидоренки вирішили встановити вікна за системою "Стандарт". Замовили двокамерні.

— Головне, щоб стояли пароізоляційні плівки на монтажних швах рами, — зауважує Сидоренко. — Тоді не буде грибка на внутрішніх стінах.

Фірма "Вінницькі вікна" дає додаткову гарантію на монтажний шов.

— Ми гарантуємо, що на відкосах не буде тріщин, не з"являться пліснява, грибок на внутрішній стіні біля вікна, — додає Липа. — Гарантію даємо на п"ять років. А якщо наші майстри проводитимуть щорічний техогляд вікон, гарантію продовжимо до 10 років.

— Майстри встановили нові вікна протягом кількох годин, — говорить Валерій Сидоренко. — Рівненько, зсередини не було видно монтажної піни. Сміття після себе повиносили. Ми задоволені і вікнами, і установкою. Наступного року плануємо поміняти вікна на дачі. Теж звернемося в цю ж фірму.

Фірма "Вінницькі вікна" розташована за адресою: м. Вінниця, пров. Коцюбинського, 27, тел.: (0432) 57 32 93, 8 (068) 210 19 20.

Зараз ви читаєте новину «На монтаж вікон дають гарантію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути