Ексклюзивы
пятница, 03 октября 2008 07:12

На монтаж вікон дають гарантію

40-річна вінничанка Олена Сидоренко планує замінити дерев"яні вікна на металопластикові. Старі рами просіли й погано зачиняються.

— Ми отримали квартиру десять років тому. Сусіди он усі поставили металопластик, ми теж хочемо, — каже жінка. — Хоча кілька разів сусідка навпроти казала, що навіть із металопластиковими вікнами на внутрішній частині стіни в неї грибок. Зразу думала, що це через неякісні вікна. Виявилося, волога потрапляла в квартиру через мікротріщини між рамою та стінкою.

Чоловік Олени кілька років працював будівельником у Києві. Він чув, що там вікна встановлюють, використовуючи паро- та гідроізоляційні матеріали.

— У них був гарний вигляд, бо ззовні не видно монтажної піни, цвілі та грибка на відкосах, — говорить Валерій Сидоренко.

Сидоренки почали шукати у Вінниці фірму, яка установлювала б вікна за такою технологією.

— В усіх стандартна установка, — продовжує Олена. — Виймають старі вікна й за допомогою монтажної піни ставлять металопластик. Про паро- та гідроізоляцію ніхто й не чув.

Жінка обдзвонила кілька десятків підприємств, доки знайшла потрібне. На фірмі "Вінницькі вікна" їй запропонували три види установки.

— У нас є звичайна система установки "Економ". Це коли ставляться вікна на монтажну піну. Є система "Стандарт" — використовуються паро- і гідроізоляційні стрічки. В "Євростандарті", на відміну від попередньої, майстри зроблять зовнішні, внутрішні відкоси та підвіконня, — розповідає директор фірми Сергій Липа, 38 років.

"Вінницькі вікна" працюють із кількома видами пластику. За бажанням клієнта вони можуть установити вікна, які замовник купив в іншої фірми.

Сидоренки вирішили встановити вікна за системою "Стандарт". Замовили двокамерні.

— Головне, щоб стояли пароізоляційні плівки на монтажних швах рами, — зауважує Сидоренко. — Тоді не буде грибка на внутрішніх стінах.

Фірма "Вінницькі вікна" дає додаткову гарантію на монтажний шов.

— Ми гарантуємо, що на відкосах не буде тріщин, не з"являться пліснява, грибок на внутрішній стіні біля вікна, — додає Липа. — Гарантію даємо на п"ять років. А якщо наші майстри проводитимуть щорічний техогляд вікон, гарантію продовжимо до 10 років.

— Майстри встановили нові вікна протягом кількох годин, — говорить Валерій Сидоренко. — Рівненько, зсередини не було видно монтажної піни. Сміття після себе повиносили. Ми задоволені і вікнами, і установкою. Наступного року плануємо поміняти вікна на дачі. Теж звернемося в цю ж фірму.

Фірма "Вінницькі вікна" розташована за адресою: м. Вінниця, пров. Коцюбинського, 27, тел.: (0432) 57 32 93, 8 (068) 210 19 20.

Сейчас вы читаете новость «На монтаж вікон дають гарантію». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть