середа, 13 серпня 2008 17:44

КамАЗ звалився в котлован біля універмагу

Автор: фото: Андрій РУДЕНКО
  У Вінниці на площі перед універмагом КамАЗ впав у котлован на очах у будівельників. Водій за кілька хвилин перед цим вийшов з кабіни. Він забув поставити вантажівку на ручне гальмо. Машину вдалося витягти наступного дня підйомним краном
У Вінниці на площі перед універмагом КамАЗ впав у котлован на очах у будівельників. Водій за кілька хвилин перед цим вийшов з кабіни. Він забув поставити вантажівку на ручне гальмо. Машину вдалося витягти наступного дня підйомним краном

На площі Гагаріна у Вінниці торік навпроти міського універмагу розпочалося будівництво підземного торговельно-розважального комплексу на три яруси. На першому планується підземна парковка на 200 авто. Для цього вирили котлован глибиною приблизно 10 м.

6 серпня об 11 годині роботу будівельників припинив гуркіт. Вони побігли до котловану. Із правого боку від приміщення універмагу здіймався стовп пилу та піску.

— От це так, стояв той КамАЗ два дні. Ніхто його не трогав, — каже 30-річний будівельник у касці та робі. Імені не називає. — У нього водій сів. Завів, збирався від"їхати. Случайно вийшов на хвилинку з кабіни. Мотор не глушив. А тут бац — машина звалилася в котлован.

Вантажівку найняли у фірмі "Київцивільбуд". Нею керував 20-річний Дмитро Захаревич із селища Стрижавка Вінницького району. За попередніми даними, він не поставив машину на ручник. Триває перевірка.

КамАЗ витягли наступного дня працівники міського управління з надзвичайних ситуацій. Привезли спеціальний вантажопідйомний кран.

Від удару об землю погнулася кабіна. Кузов вантажівки був порожній. Із робітників ніхто не постраждав.

Торговельно-розважальний комплекс навпроти універмагу зводить корпорація "Прем"єр-Фінанс". Його планують зробити на зразок "Глубусу", що в Києві. Там будуть ресторани, кінотеатр, на вулиці — фонтан. Будівництво планують завершити наприкінці 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «КамАЗ звалився в котлован біля універмагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути