вівторок, 26 лютого 2008 17:26

Івана Машталіра підрізала дружина

На іменинах 5-річної онуки Оленки Любов Машталір, 49 років, підрізала свого чоловіка Івана. Це сталося 18 лютого в селі Лемешівка Калинівського району на Вінниччині.

Подружжя посварилося, коли готувалися до застілля. Чоловік не каже, через що. Жінка була напідпитку, коли встромила ножа у живіт Іванові. "Швидку" не викликали. Думали, що минеться.

— Сільський лікар сказав, якщо не відвезти до лікарні, до ранку помре, — каже голова сільради Віктор Проценко, 51 рік. — Я пішов до них. Люба мене не пускала, кричала: "Чого ти йдеш у чужу хату?". А я їй: "Маю право прийти в будь-яку сім"ю вдень і вночі, подивитися, чи все гаразд". Іван кричить: "Побачите, в понеділок буду на роботі".

"Швидку" викликали вночі, коли чоловікові погіршало. Машталір втратив багато крові. З Вінниці викликали обласного хірурга, його прооперували.

— Ніж перерізав два ребра та зачепив "серцеву сорочку". Якби лезо просунулося на два-три міліметра далі, то помер би відразу, — розповідає хірург Калинівської райлікарні Володимир Гетьман, 42 роки. — Чоловікові просто пощастило. Уже ходить і їсть.

— Із жінкою вже помирився,— говорить Іван — Просила пробачити її. Простив.

Після лікарняного Іван Машталір піде у відпустку. З дитинства він доглядає коней місцевого господарства. Із подружжям мешкають донька та три онучки.

Зараз ви читаєте новину «Івана Машталіра підрізала дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути