четвер, 29 травня 2008 20:52

Година оренди катера коштує 850 гривень

Автор: фото: Ірина КОСТЕНКО
  Молодята Тетяна та Андрій Таран після рацсу приїхали з гостями на причал. Замовили катер на годину. Доїхали до Сабарова, сфотографувалися і повернулися назад
Молодята Тетяна та Андрій Таран після рацсу приїхали з гостями на причал. Замовили катер на годину. Доїхали до Сабарова, сфотографувалися і повернулися назад

У Вінниці за годину оренди катерів "Ляля Ратушна" чи "Микола Пирогов" слід заплатити від 850 грн.

— Замовляють для весіль та корпоративних вечірок, — каже інспектор кадрів міської пристані "Вінниця" Галина Савицька, 47 років. — Із червня чекаємо шкільних випускників, потім із вищих навчальних закладів.

Торік із початку сезону для приватних прогулянок катери замовляли по три-чотири рази на місяць. Орендарям дозволяли обирати власний маршрут.

— Можна і на Туреччину організувати тур, — жартує Савицька. — Тільки далі Коло-Михайлівки та Сабарова не ходимо. Та й замовляють катер не на день. На годину, максимум — дві. Із весілля після ЗАГСу прокаталися річкою і — в ресторан.

Майже 10 років тому поблизу села Коло-Михайлівка, що за 15 км від Вінниці, біля місцевої пристані був причал. Нині тут збудували приватний культурно-туристичний  комплекс "Казка".

— Бізнесменам не подобається, якщо там зупиняється наш катер, — продовжує Савицька. — Та з літа все ж таки буде маршрут до Коло-Михайлівки. Відкриємо подалі від них свій причал.

Востаннє катери до Коло-Михайлівки курсували 15 років тому.

— Цього року катери оновили, — розповідає директор пристані "Вінниця" Руслана Яківчик, 51 рік. — Смужки на "Лялі Ратушній" пофарбували блакитним, а на "Миколі Пирогові" — у колір морської хвилі. Катери пройшли техогляд. Готові на 100 відсотків.

Щоб замовити катер у міській пристані "Вінниця", що по вулиці Козицького, 64, необхідно оформити договір. Або домовитися про зустріч за телефонами: (0432) 67 09 28, 67 09 26. Бажано звертатися мінімум за тиждень до події.

Можна не оформляти договір, а прийти на причал під Центральним мостом. Тоді квиток для дорослих обійдеться у 10 грн, для дітей — 5.

Катери на Сабарів курсують щогодини з десятої ранку протягом тижня.

Зараз ви читаєте новину «Година оренди катера коштує 850 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути