Ексклюзиви
понеділок, 11 лютого 2008 18:29

Чоловік впав із даху п"ятиповерхівки і лишився неушкодженим

4 лютого майже десять людей бачили, як із даху п"ятиповерхівки на вул. Покришкіна в Калинівці Вінницької області полетів донизу чоловік. Він упав на дерев"яне піддашшя входу до підвалу й скотився в болото. Перехожі викликали "швидку".

— Жодного перелому, — дивується фельдшер райлікарні Євгеній Галицький, 28 років. — Лише лице і ліве плече замастив у болото. Підвели до машини, щоб повезти на огляд у лікарню. А він кричить: "Я бивалий. Помощі не нада. З криши я не падав, просто у болото попав". І пішов.

Жінка, яка була свідком пригоди, зупинила чоловіка і вмовила сісти до машини. Напівдорозі чоловік із матюками наказав зупинити авто і вискочив із нього. До лікарні не звертався.

Медики кажуть, що падіння з 18-метрової висоти без травм не минає. Дивуються, як чоловік не зачепився за дроти та дашки балконів.

— Він був напідпитку, — каже Євгеній Галицький. — Може, це й урятувало. Очевидці прозвали його Гагаріним.

Свідки кажуть, що чоловікові років 35. Він вийшов із таксі. Подейкують, не розрахувався за проїзд і втік у під"їзд. Деталі подій, що сталися на даху, — невідомі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік впав із даху п"ятиповерхівки і лишився неушкодженим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути