четвер, 31 січня 2008 20:20

Браконьєри під Тивровом застрелили вісім зайців

У ніч на 30 січня поблизу села Нове Місто Тиврівського району Вінниччини працівники автоінспекції зупинили автомобіль "нива". У салоні машини знайшли дві рушниці, а в багажнику — вісім заячих тушок.

Автівкою їхали троє вінничан. Імена затриманих не розголошують. Проти них порушено кримінальні справи з браконьєрства. Сезон полювання закінчився 30 грудня.

— Не думаю, що хлопці відстрілювали зайців, щоб нажитися, — каже голова Тиврівського районного товариства мисливців В"ячеслав Черняхівський, 57 років. — Їхні шкурки коштують копійки, та й скільки там того м"яса. Це просто був спортивний інтерес. Чотири роки тому затримали браконьєрів із шістьома забитими зайцями. Склали протоколи, та вони якось "вийшли сухі".

У Тиврівському районі на початку 2007 року нараховували близько 1300 зайців. В останній сезон полювання з листопада по грудень, за даними районного товариства мисливців, застрелили 182 тварини.

Зараз ви читаєте новину «Браконьєри під Тивровом застрелили вісім зайців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути